Închide meniul

Cutremur înainte de US Open! Bianca Andreescu, OUT de la turneul din New York: "Pandemia mi-a compromis abilitatea de a mă pregăti"

Gal Dorin Publicat: 13 august 2020, 20:39

Cutremur înainte de US Open! Bianca Andreescu, OUT de la turneul din New York: "Pandemia mi-a compromis abilitatea de a mă pregăti"

Zuma Press / Liang Xu

Bianca Andreescu în timpul unui meci

  • Jucătoarea de tenis a precizat că nu se simte pregătită fizic
  • Ea a învins-o în finala de anul trecut pe Serena Williams

Canadianca a precizat că doreşte să se concentreze pe forma sa fizică pentru a fi cu adevărat pregătită să se reîntoarcă pe teren după perioada de pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"După multe discuţii cu cei apropiaţi mie, am luat decizia dificilă de a nu ma întoarce la New York în acest an. Am făcut acest pas pentru a mă asigura că ma întorc pregătită să joc la cel mai înalt nivel al meu.

Victoria de la US Open de anul trecut a fost cel mai înalt punct al carierei mele de până acum şi îmi va lipsi să nu fiu acolo", a declarat Andreescu. 

Reclamă

Bianca Andreescu: "Pandemia de coronavirus mi-a compromis abilitatea de a mă pregăti"

"Totuşi, realizez că provocările neprevăzute, incluzând pandemia de coronavirus, mi-au compromis abilitatea de a mă pregăti şi de a concura la nivelul necesar pentru a juca la cel mai înalt nivel al meu.

Vreau să-mi exprim aprecierea pentru USTA şi WTA pentru toate eforturile lor de a face evenimentul să aibă loc. Aştept cu nerăbdare să mă alătur competitorilor mei înapoi pe teren în curând", a postat ea pe paginile de pe reţelele de socializare.
 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Arantxa Sanchez Vicario, fosta mare jucătoare de tenis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru fraudă
Tenis • 17 ian., 18:08
Arantxa Sanchez Vicario, fosta mare jucătoare de tenis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru fraudă
Mara Gae este la înălțime și de Crăciun
Extra • 25 dec., 22:05
Mara Gae este la înălțime și de Crăciun! Care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la Moș Crăciun
Bianca Andreescu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep
WTA • 2 nov., 22:01
Bianca Andreescu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep! Ce i-a transmis în limba română
Reacţia spaniolilor, după ce Simona Halep a aflat când va fi audiată la TAS
WTA • 15 sept., 16:20
Câţi bani trebuie să returneze Simona Halep după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Suma este considerabilă!
Sorana Cîrstea, conferinţă de presă rapidă după eliminarea de la US Open!
Tenis • 6 sept., 13:28
Sorana Cîrstea, conferinţă de presă rapidă după eliminarea de la US Open! A răspuns la două întrebări