Închide meniul
BREAKING NEWS

CUTREMUR! Simona Halep a anunţat că Darren Cahill nu mai este antrenorul său. Mesajul transmis de campioana noastră: „Este timpul să punem capăt colaborării noastre!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2021, 14:02

CUTREMUR! Simona Halep a anunţat că Darren Cahill nu mai este antrenorul său. Mesajul transmis de campioana noastră: „Este timpul să punem capăt colaborării noastre!

Darren Cahill ştie când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj

Simona Halep şi Darren Cahill/ Profimedia

Simona Halep a făcut un anunţ bombă. A renunţat la colaborarea cu Darren Cahill. Campioana noastră a postat şi un mesaj de adio pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a anunţat că Darren Cahill nu mai este antrenorul său

După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună„, a scris Simona Halep pe reţelele de socializare.

Darren Cahill nu a fost la cununia civilă a Simonei Halep

Darren Cahiil nu a fost prezenta la cununia civilă a Simonei, însă i-a transmis un mesaj care nu trăda ruptura anunţată de Simona Halep. „Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!„, a scris Darren Cahill pe Twitter.

Simona Halep şi Darren Cahill, colaborare de succes

Simona Halep şi Darren Cahill au avut o colaborare fructuoasă. Antrenorul australian i-a fost alături în 2018, an în care Simona Halep a câştigat Roland Garros, primul turneu de Grand Slam din carieră. La finalul acelui an, Simoan Halep şi Darren Cahill au anunţat, pentru prima dată, că renunţă la colaborarea. Atunci, antrenorul australian a invocat motive legate de familie.

Reclamă

Peste numai un an, la scurt timp după succesul de la Wimbledon, Simona Halep anunţa că reia colaborarea cu Darren Cahill.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și