Închide meniul

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta”

Dan Roșu Publicat: 7 iulie 2024, 12:01

Reclamă
Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open

Daniil Medvedev, la finalul unui meci - Profimedia Images

Daniil Medvedev a vorbit despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open, specificând faptul că turneul de la All England Club pare mai greu de câştigat. În 2023, după 20 de ani în care am avut numai câştigători din Big 4, Carlos Alcaraz s-a impus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„N-am idee de ce US Open este mai deschis decât Wimbledon. Este adevărat că US Open, chiar și în zilele lui ‘Big 4’, a fost câștigat și de Marin (n.r. Cilic), și la fel a câștigat Stan (n.r. Wawrinka).

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open

Dar chiar și-așa, nu există o explicație. Pe iarbă, Roger și Novak au luat majoritatea titlurilor și cei doi joacă cu stiluri foarte diferite, dar perfecte pentru acest tip de teren pe iarbă.

Uitați-vă la Carlos, care a trebuit să muncească foarte mult anul trecut. Să vedem ce se întâmplă anul acesta, poate vom avea un nou câștigător și vom putea să mai vorbim despre asta”, a spus Daniil Medvedev, citat de Punto de Break.

Novak Djokovic, în optimi la Wimbledon

Novak Djokovic s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, pe care l-a câştigat de şapte ori în cariera sa, după o victorie în patru seturi, 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (7/3), obţinută sâmbătă în faţa australianului Alexei Popyrin.

Reclamă
Reclamă

Djokovic, numărul doi mondial, care speră să-şi treacă în palmares al 25-lea titlu de Grand Slam, o performanţă pe care nimeni nu a mai reuşit-o până acum în tenisul profesionist (masculin şi feminin), îl va înfrunta în turul următor pe danezul Holger Rune (locul 15 ATP).

La finalul jocului cu Popyrin (47 ATP), sârbul s-a declarat mulţumit de modul în care decurge recuperarea genunchiului său după operaţia la care a fost supus în urmă cu patru săptămâni.

„Cu fiecare meci, deplasările mele se îmbunătăţesc, iar încrederea mea creşte. Sper ca lucrurile să continue aşa”, a spus Djokovic.

Reclamă

Rusul Daniil Medvedev, numărul cinci mondial, a acces la rândul său în optimi la Wimbledon, învingându-l cu 6-1, 6-3, 4-6, 7-6 (7/3) pe germanul Jan-Lennard Struff.

Semifinalist anul trecut la All Englad Club, Medvedev îl va înfrunta duminică pe bulgarul Grigor Dimitrov (10 ATP) pentru un loc în sferturile de finală.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:33

VIDEOPanetolikos – AEK 1-0! Surpriză în Grecia! Prima înfrângere a sezonului pentru lider. Cum poate profita Răzvan Lucescu

21:27

Obiectivul uriaş al lui Louis Munteanu, după ce a marcat în CFR – Poli Iaşi 2-1: „Nu am ce notă să îmi dau! Vreau să fac asta!”

21:20

LIVE TEXTOţelul – Universitatea Craiova 1-0! Juric, gol fabulos cu călcâiul în startul derby-ului. Mitriţă a fost lăsat pe bancă de Gâlcă

20:54

Panică pe teren, la CFR Cluj – Poli Iaşi. Medicii de pe ambulanţă, chemaţi de urgenţă! Kamara a văzut direct cartonaş roşu

20:10

CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv

20:06

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

1 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și