Închide meniul
VIDEO

Daniil Medvedev, scene incredibile la Cincinnati! Aproape de o accidentare gravă. „Aproape că mi-am rupt mâna! Scoateţi asta de aici”

Dan Roșu Publicat: 22 august 2021, 8:32

Reclamă
Daniil Medvedev, scene incredibile la Cincinnati! Aproape de o accidentare gravă. „Aproape că mi-am rupt mâna! Scoateţi asta de aici

Daniil Medvedev, scene incredibile la Cincinnati

Profimediaimages

La începutul setului secund, Medvedev a alergat pentru a returna un forehand excelent al lui Rublev şi, în momentul în care se pregătea să lovească mingea a intrat frontal în cameră de filmat, aflată pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniil Medvedev, aproape de o accidentare gravă. „Aproape că mi-am rupt mâna”

După câteva secunde în care Medvedev şi arbitrul s-au asigurat că nu a păţit nimic cameramanul, rusul a lovit cu piciorul puternic în cameră. „Nu face asta!”, i-a strigat arbitrul de scaun. Apoi, acesta i-a explicat că nu are puterea să scoată acea cameră de pe teren şi că va discuta imediat cu cineva aflat în măsură să facă asta.

„Aproape că mi-am rupt mâna! Scoateţi asta de aici!”, a spus Medvedev, în mai multe rânduri, înainte de a se calma. Acesta a cerut apoi intervenţia medicilor pentru un time-out. După ce a revenit, el a fost învins de conaţionalul său, în decisiv.

A fost prima victorie a lui Rublev în faţa lui Medvedev. În primele cinci întâlniri directe, el nu câştigase nici măcar un set, fiind condus până la semifinala de la Cincinnati, cu 12-0. În finală, el se va duela cu Alexander Zverev, care a trecut dramatic de Tsitsipas, 6-4, 3-6, 7-6.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și