Închide meniul
VIDEO

Daniil Medvedev și-a distrus antrenorul în finala cu Hubert Hurkacz + O femeie a încercat să se lege de fileu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iunie 2022, 21:44

Daniil Medvedev și-a distrus antrenorul în finala cu Hubert Hurkacz + O femeie a încercat să se lege de fileu

Daniil Medvedev, gesturi incredibile în timpul meciului cu Stan Wawrinka de la Metz

Daniil Medvedev / Profimedia

Daniil Medvedev a avut o criză de nervi în timpul finalei de la Halle cu Hubert Hurkacz. De asemenea, o femeie a pătruns pe teren și a încercat să se lege de fileu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medvedev a avut o criză de nervi în startul setului al doilea. Rusul a pierdut primul game din actul secund și a țipat la antrenorul său, Gilles Cervara.

Medvedev și-a distrus antrenorul

Antrenorul lui Medvedev, certat de elevul său, a părăsit arena. După episodul tensionat, soția lui Daniil Medvedev, Daria, și-a acoperit fața cu palma și a părut stânjenită. La finalul jocului, liderul mondial i-a mulțumit partenerei sale, însă nu a spus niciun cuvânt despre antrenor.

Reclamă

Până la urmă, Daniil Medvedev a pierdut finala cu Hubert Hurkacz, scor 1-6, 4-6.

O femeie a încercat să se lege de fileul în finala Daniil Medvedev – Hubert Hurkacz

Incidentul s-a petrecut în primul set, când Hubert Hurkacz conducea cu 5-0. O spectatoare a pătruns pe teren și a încercat să își lege gâtul de fileu.

Forțele de securitate au intervenit rapid și au împiedicat-o pe femeie să-și ducă gestul la bun sfârșit. Ea purta un tricou cu mesajul: „Doar trei ani rămași”.

Reclamă 4 / 0/3

Femeia ar fi o activistă pentru mediu care își dorește să atragă atenția asupra schimbărilor climatice.

Protest la Roland Garros 2022, în timpul semifinalei Casper Ruud – Marin Cilic

Meciul dintre Casper Ruud și Marin Cilic a fost întrerupt după ce o spectatoare a intrat pe teren și s-a legat de fileu. Tânăra, care a purtat un tricou cu mesajul „mai avem 1028 de zile rămase”, s-a pus în genunchi lângă stâlpul fileului.

Incidentul s-a petrecut după două ore și șase minute de joc. Cei doi jucători au părăsit terenul fără să-și ia bunurile, sub privirea îngrijorată a lui Amélie Mauresmo, directoarea Roland-Garros.

Patru agenți de securitate au intervenit pentru eliberarea protestatoarei, după care au evacuat-o din arena Philippe-Chatrier.

În total, meciul a fost întrerupt timp de 11 minute.

Reclamă
Recomandări
  • O femeie a intrat pe teren în meciul Medvedev – Hurkacz
  • Rusul s-a enervat și și-a distrus antrenorul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și