Închide meniul

Daria Kasatkina a recunoscut că este lesbiană! Poza postată de cea mai bună jucătoare a Rusiei

Dan Roșu Publicat: 19 iulie 2022, 9:22

Reclamă
Daria Kasatkina a recunoscut că este lesbiană! Poza postată de cea mai bună jucătoare a Rusiei

Daria Kasatkina a recunoscut că este lesbiană!

Daria Kasatkina, în timpul unui meci / Profimedia Images

Daria Kasatkina a recunoscut că este lesbiană! Jucătoarea aflată în prezent pe locul 12 WTA a anunţat că are o relaţie cu o persoană de acelaşi sex într-un interviu publicat luni, în care a denunţat homofobia răspândită în Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este greu şi nu are rost să stai mult ascunsă”, spune ea în acest interviu, filmat în Spania şi difuzat pe canalul de Youtube al Vitiei Kravtchenko, şi în care spune că în prezent are o iubită.

Daria Kasatkina a recunoscut că este lesbiană

„Va fi greu pentru creier până când o spui. După aceea, este clar că fiecare trebuie să aleagă cum vrea să se deschidă şi în ce măsură. Cel mai important este să fii bun cu tine însuţi”, adaugă sportiva de 25 de ani.

De asemenea, regretă că acest subiect este „interzis” în Rusia.

„Există subiecte şi mai importante care sunt interzise, ​​aşa că nu este de mirare”, a spus jucătoarea, care a afirmat că „a alege să fii gay” îngreunează viaţa „mai ales în Rusia”.

Reclamă
Reclamă

Daria Kasatkina, poză alături de o altă femeie

Homosexualitatea a fost considerată o crimă în Rusia până în 1993 şi o boală mintală până în 1999. Persoanele LGBT din Rusia sunt adesea subiectul ostilităţii, violenţei şi uneori chiar al crimei.

Declaraţiile Dariei Kasatkina vin în momentul în care parlamentarii ruşi au propus luni un nou proiect de lege care ar interzice difuzarea informaţiilor „despre relaţiile sexuale netradiţionale” către orice tip de public. O lege adoptată în 2013 împotriva „propagandei” homosexuale a interzis până acum difuzarea unor astfel de informaţii către minori.

Multe ONG-uri LGBT+ susţin că această lege serveşte drept pretext pentru persecutarea homosexualilor, într-o ţară în care Vladimir Putin şi Biserica Ortodoxă pledează pentru valori tradiţionale în faţa unui Occident prezentat ca degenerat.

Reclamă

La câteva ore după ce şi-a postat interviul pe Youtube, Daria Kasatkina a postat o fotografie pe contul ei de Instagram în care o arată cu o tânără, însoţită de o „inimioară” simplă în comentariu.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Daria Kasatkina🐬 (@kasatkina)

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO ACUM în AntenaPLAY! Românca luptă la WTT China Smash

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și