Închide meniul

Darren Cahill, cuvinte uriaşe la adresa lui Horia Tecău, după ce românul s-a retras din tenis: „O carieră stelară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2021, 18:43

Darren Cahill, cuvinte uriaşe la adresa lui Horia Tecău, după ce românul s-a retras din tenis: „O carieră stelară

Horia Tecău s-a retras din tenis

Profimedia

Darren Cahill a avut un mesaj emoţionant pentru Horia Tecău, după ce acesta şi-a anunţat retragerea din tenis. Cahill a spus despre Tecău că a avut o „carieră stelară”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill, mesaj pentru Horia Tecău

Un adevărat gentlemen al tenisului masculin s-a retras săptămâna aceasta după o carieră stelară: 3 titluri de Grand Slam la dublu, 38 în total, medalie de argint olimpică și fost loc doi în clasamentul ATP la dublu. Mai important, a fost respectat de toți semenii săi. Bravo Horia Tecău! Pensionare placută, prietene”, a scris australinul, pe contul personal de Twitter.

Horia Tecău s-a retras din tenis

O mulţime de emoţii am acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs. Sportul a fost locul meu de joacă, clasa mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să dezvolt abilităţi de viaţă în acest proces.

Energia terenului de tenis şi a fanilor tenisului m-au răsplătit enorm şi voi păstra acest sentiment cu mine pentru totdeauna. Acum, este timpul să ne bucurăm de viaţă într-un mod diferit şi să transformăm toată această energie într-o nouă formă”, a scris Tecău pe Facebook.

Reclamă
Citește și:

În cariera sa, Horia Tecău, acum pe locul 19 ATP la dublu, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de Grand Slam.

Românul s-a impus la Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, de fiecare dată în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi la Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și