Închide meniul

Dezvăluire incredibilă despre Carlos Alcaraz. Câștigătorul de la Wimbledon încă locuiește cu părinții

Alex Ioniță Publicat: 17 iulie 2023, 17:56

Reclamă
Dezvăluire incredibilă despre Carlos Alcaraz. Câștigătorul de la Wimbledon încă locuiește cu părinții

Dezvăluire incredibilă despre Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz, în meciul din optimile de finală de la Wimbledon cu Matteo Berrettini / Profimedia

Dezvăluire incredibilă despre Carlos Alcaraz. Jucătorul care a câștigat turneul de la Wimbledon încă locuiește cu părinții, într-un apartament din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul a pus mâna pe al 2-lea turneu de Grand Slam al carierei, după ce l-a învins pe Novak Djokovic în finala de la All England Club. Carlos Alcaraz s-a impus cu 1-6, 7-6(6), 6-1, 3-6, 6-4 la capătul unui meci care a durat 4 ore şi 44 de minute.

Dezvăluire incredibilă despre Carlos Alcaraz. Liderul ATP nu a părăsit casa părinților

Potrivit informațiilor oferite de thesun.co.uk, liderul ATP Carlos Alcaraz nu a s-a mutat încă din casa părinților, chiar dacă a încasat sume imense datorită performanțelor din tenis. După succesul de la All England Club, Alcaraz se va întoarce în Spania, acolo unde locuiește alături de părinții lui într-un apartament din El Palmar, de lângă orașul Murcia.

Jucătorul de 20 de ani a strâns în cariera sa o sumă impreionantă din tenis, dar a ales să nu investească momentan într-o locuință luxoasă, așa cum multă lume se aștepta. Apartamentul în care sportivul locuiește alături de familia sa, atunci când nu concurează în nicio competiție, ar valora în jur de 200.000 de dolari care reprezintă doar o mică parte din averea acestuia.

Pentru victoria din finală de la Wimbledon, Carlos Alcaraz a primit un cec de 2.350.000 de lire sterline (n.r. 3.076.000 de dolari). Tânărul în vârstă de 20 de ani a dat o nouă lovitură financiară de proporţii. Până să ia startul pe iarba londoneză, ibericul câştigase 4.831.089 de dolari. Astfel, Alcaraz ajunge la câştiguri, din tenis, de aproape 20 de milioane de dolari. Este o sumă cu adevărat fabuloasă, ţinând cont că este la început de carieră.

Reclamă

Carlos Alcaraz, după finala cu Djokovic de la Wimbledon: „Înainte de acest meci nu credeam că îl pot bate pe Novak”

Alcaraz şi Djokovic s-au întâlnit pentru a treia oară duminică după-amiază. Prima întâlnire a fost câştigată de spaniol, în 2022, la Madrid, în timp ce semifinala de la Roland Garros de la începutul lunii iunie a fost câştigată de sârb, la capătul unui meci în care presiunea a fost prea mare pentru Alcaraz.

Numărul 1 ATP a demonstrat că a învăţat o lecţie extrem de importantă după meciul de la Paris, deoarece a recunoscut că nu credea că îl poate învinge pe Novak Djokovic. Această victorie îi dă şi mai multă încredere lui Alcaraz în ceea ce priveşte viitorul:

„Înainte de acest meci nu credeam că îl pot bate pe Novak. Este evident. Dar după acest meci epic mă gândesc altfel la Novak în ceea ce priveşte următoarele turnee. De fiecare dată îmi voi aduce aminte de acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt un jucător total diferit faţă de cel de la Roland Garros. Am crescut mult faţă de atunci, am învăţat foarte multe. Cum spuneam şi înainte de finală, am învăţat din acel meci. Am făcut lucrurile diferit, m-am pregătit diferit. Am putut să fac faţă presiunii şi emoţiilor mai bine decât am făcut-o la Roland Garros”, a declarat Carlos Alcaraz, potrivit tennismajors.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și