Închide meniul

Dezvăluiri neaşteptate despre Bianca Andreescu! "Nu aducea niciodată vorba despre România, vorbea doar în engleză"

Dan Roșu Publicat: 20 august 2020, 11:50

Dezvăluiri neaşteptate despre Bianca Andreescu! "Nu aducea niciodată vorba despre România, vorbea doar în engleză"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Bianca Andreescu

  • Bianca Andreescu are rădăcini româneşti
  • Ea este deja una dintre cele mai bune jucătoare din lume

Jucătoarea canadiană cu origini româneşti nu ar fi vrut niciodată să vorbească limba noastră şi, fără niciun motiv, a scos-o de pe Facebook şi Instagram pe Andreea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Prisăcariu: "Nu aducea niciodată vorba despre România, vorbea doar în engleză"

"S-a nimerit ca Bianca să fie talentată. Ea a ajuns sus și a avut oportunități pentru că a primit wild-card-uri la turnee importante. Eu am primit wild-card doar la BRD, la București. Pe vremea când am cunoscut-o, vorbeam cu ea în engleză, nu voia să vorbească în română! Ne-am cunoscut la Mondiale, la junioare. 

Ne-am împrietenit, vorbeam ca fetele, mergeam să dansăm împreună. Au fost și petreceri pe-acolo, asta pe la 14 ani. Vorbea doar în engleză. Nu aducea discuția despre România, n-am vorbit niciodată despre asta. Am respectat că prefera să vorbească în engleză. Era drăguță, de treabă, cu o alură oarecum rea. 

Reclamă

Are ceva rău în ea, dar în sensul pozitiv. E cu nasul pe sus, dar fix cât trebuie, e sigură pe ea. Atitudinea ei pe teren mi se pare foarte șmecheră. Era glumeață, vorbeam cu ea și de băieți, ne dădeam cu părerea despre ei, vorbeam despre fashion, unghii, sclipici. Am fost prietene pe Facebook și pe Instagram, după care m-a scos! Nu zic că e normal, dar am înțeles de ce a făcut asta”, a spus Prisăcariu, la gsp.ro
 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Oficialii WTA iau în calcul schimbarea regulamentului, după cazul Simonei Halep
Tenis • 20 mart., 22:59
Oficialii WTA iau în calcul schimbarea regulamentului, după cazul Simonei Halep. Pot apărea „clasamentele speciale”
Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep din clasamentul WTA
Tenis • 16 mart., 16:45
Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep din clasamentul WTA. Oficialii au făcut anunțul care îi dă speranțe româncei
Sorana Cîrstea, aroganță de 20.000 de dolari
Tenis • 3 feb., 12:34
FOTO
Sorana Cîrstea, aroganță de 20.000 de dolari! Postarea de pe rețelele de socializare care i-a dat pe spate pe fani: „Perfectă!”
Simona Halep, în timpul unui meci
Tenis • 21 dec., 10:39
Simona Halep nu se dă bătută! Anunţul româncei în presa din Franţa: „Un lucru este cert”
Nick Kyrgios, în timpul unei conferinţe de presă
Tenis • 14 dec., 21:09
Nick Kyrgios iese din nou la „atac”: „Eu am jucat 4 ore, Svitolina 40 de minute, dar am fost plătiţi la fel”