Închide meniul

Donald Trump, prieten la cataramă cu un român. "Era fascinat! M-a chemat de multe ori la el acasă"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 8:05

Donald Trump, prieten la cataramă cu un român. "Era fascinat! M-a chemat de multe ori la el acasă"

Profimediaimages

Ilie Năstase, dezvăluiri despre Donald Trump

Donald Trump a fost fascinat de jocul celui care a fost primul lider ATP. L-a şi invitat pe campionul din 1972 de la US Open să joace împotriva lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase a jucat tenis împotriva lui Donald Trump

"Înainte să fie pasionat de golf, Donald Trump știa tot ce mișcă în tenis. L-am cunoscut la US Open, era fascinat de meciurile mele. Ulterior, la o întâlnire la el acasă, în Florida, mi-a mărturisit că îi plăceau cel mai mult urcările mele la fileu și momentele când mă certam cu arbitrul.

Ne-am împrietenit rapid și m-a invitat de multe ori la casa lui din Delray Beach, Florida, unde avea un mini-complex cu terenuri de tenis. Am jucat de câteva ori acolo, cu el, cu alte celebrități. Se descurca foarte bine", a declarat Ilie Năstase pentru Digi Sport.

Năstase a avut evoluţii remarcabile la Flushing Meadows. În 1972 a cucerit trofeul, iar trei ani mai târziu s-a oprit în sferturi. Imediat după, la ediţia din 1976, a fost eliminat în semifinale de suedezul Bjorn Borg.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și