Închide meniul

"E prima dată când aud despre asta!" Simona Halep, luată prin surprindere de anunţul uriaş făcut în România: "Cred că voi fi la Jocurile Olimpice atunci!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2021, 6:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

"E prima dată când aud despre asta!" Simona Halep, luată prin surprindere de anunţul uriaş făcut în România: "Cred că voi fi la Jocurile Olimpice atunci!"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep

Vestea că România organizează un nou turneu de tenis a luat-o prin suprindere pe Simona Halep. Marea noastră campioană nu va participa la ediţia din acest an. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E prima dată când aud despre asta. Când va avea loc? Este un lucru grozav. Sunt cu adevărat fericită să aud. Sper că multe românce vor participa. Va fi ceva minunat deoarece este un turneu bun, iar la Cluj mereu se face treabă bună. Chiar sunt fericită să aud. Cred că voi fi la Jocurile Olimpice atunci", a spus Simona Halep, conform spotmedia.ro.

Winners Open se va disputa în perioada 1-8 august

Winners Open se va disputa, începând din 2021, în perioada 1-8 august, la Cluj-Napoca, outdoor, pe zgură. Competiţia va avea loc la Winners Sports Club şi va fi dotat cu premii totale în valoare de 235.000 de dolari.

"Este o veste excepțională pentru orașul nostru că în luna august vom avea aici, acasă, un turneu de tenis de talie mondială! Cluj-Napoca și-a dobândit treptat statutul de oraș al sportului, atât prin prisma acestor competiții sportive internaționale de anvergură, cât și prin investițiile în infrastructura sportivă și sprijinul oferit federațiilor sportive sau organizațiilor clujene din domeniul sportului", a spus Emil Boc, citat de eurosport.ro.

"Sunt extraordinar de încântat că vom avea un turneu WTA la Cluj! Este o oportunitate uriașă atât pentru noi ca organizatori, cât și pentru Cluj-Napoca și mă bucur că facem parte din marea familie a tenisului profesionist. Am muncit mult în ultimul an la acest proiect", a comentat şi Patrick Ciorcilă, directorul turneului.

Reclamă

Winners Open, fără puncte, în 2020

În 2020, Irina Begu, Irina Bara, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian, Georgia Crăciun și Miriam Bulgaru participau la prima competiţie cu premii, dar fără puncte, din România, de la apariţia pandemiei de coronavirus.

Premiul de 10.000 de dolari era câştigat atunci de Gabriela Ruse, care a avut apoi parte şi de un demonstrativ alături de Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil, susţine sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și