Închide meniul

Elina Svitolina și Gael Monfils s-au logodit! "A spus ‘da’!" Sfârșit surprinzător de telenovelă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2021, 7:41

Elina Svitolina și Gael Monfils s-au logodit! "A spus da!" Sfârșit surprinzător de telenovelă

Twitter Elina Svitolina

Gael Monfils și Elina Svitolina s-au despărțit

Monfils și Svitolina sunt împreună din 2019. Tenismenul francez i-a dăruit inelul partenerei sale într-un cadru de vis, la munte. Monfils a imortalizat momentul pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A spus 'da'! Doamna Monfils", a fost mesajul jucătorului francez. Carolina Wozniacki, Marcos Baghdatis sau Carla Suarez Navarro sunt doar câțiva dintre colegii din tenis care i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți.

Gael Monfils și Elina Svitolina s-au căsătorit

"Da, pentru începutul eternității noastre împreună", a scris și Elina Svitolina. Monfils și Svitolina dețin un cont comun de Instagram. Cei doi postează acolo fotografii și videoclipuri atât din terenul de tenis, cât și din viața privată. 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (G)ael.(E)lina.(M).(S). (@g.e.m.s.life)

Gael Monfils și Elina Svitolina, final de telenovelă

Svitolina și Monfils au început relația în ianuarie 2019. La prima încercare, au rezistat numai 6 luni împreună. S-au împăcat la scurt timp după acel moment, iar apoi s-au despărțit din nou. În februarie 2021, Gael Monfils anunța că a pus capăt relației cu Elina Svitolina. 

"Elina și cu mine am decis să luăm o pauză de la relație. Decizia a fost incredibil de grea, pentru că încă ne iubim. Dar suntem doi foarte buni prieteni care au realizat că este momentul să ne oferim spațiu și să ne ajutăm reciproc să trăim vieți cât mai fericite și cât mai împlinite. Nu vom face mai multe comentarii și vă mulțumim anticipat pentru că ne respectați intimitatea", a scris Gael Monfils pe Instagram, în urmă cu câteva săptămâni.

Monfils și Svitolina au adunat o avere din tenis. Cei doi au strâns împreună peste 40 de milioane de dolari. 

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și