Închide meniul

Emma Răducanu a revenit la antrenamente după operaţiile din luna mai: „Prima dată când mă întorc pe teren”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 august 2023, 21:21

Emma Răducanu a revenit la antrenamente după operaţiile din luna mai: „Prima dată când mă întorc pe teren

Emma Răducanu a revenit la antrenamente după operaţiile din luna mai

Emma Răducanu a revenit la antrenamente pentru prima dată după operaţiile din luna mai la încheietura mâinii şi la gleznă, informează bbc.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea în vârstă de 20 de ani a postat miercuri o înregistrare video în care apare făcând schimb de mingi cu compatriotul său Kyle Edmund la Centrul Naţional de Tenis din Roehampton.

Emma Răducanu a revenit la antrenamente după operaţiile din luna mai

„2 august, partea distractivă. Prima dată când mă întorc pe teren„, a scris sportiva pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Emma. (@emmaraducanu)

Răducanu, fost număr 10 mondial, a fost afectată de accidentări de când a câştigat trofeul la US Open în 2021. Emma Răducanu nu a trecut de turul doi al niciunui Grand Slam de când a devenit prima britanică din ultimii 44 de ani care a câştigat un titlu major la simplu.

Reclamă

Ea a jucat doar 10 meciuri în 2023, câştigând cinci, pierzând patru şi abandonând unul, înainte de a fi operată la ambele încheieturi şi la glezna stângă. Răducanu a ratat French Open şi Wimbledon şi este puţin probabil să fie apt pentru US Open, care începe la 28 august. De asemenea, ea a rămas fără antrenor, după ce s-a despărţit de Sebastian Sachs în iunie.

Emma Răducanu a fost în vizită la bunica din România

Emma Răducanu a fost în vizită la bunica ei din România. Presa din Anglia a făcut anunţul şi a notat faptul că sportiva cu origini româneşti s-a recuperat după operaţia suferită „în blocul gri din epoca comunistă” în care locuieşte bunica ei.

Daily Mail a anunţat că Emma Răducanu a zburat în România la începutul lunii iulie, unde şi-a vizitat bunica. „Accidentată, Emma Răducanu a zburat în România pentru a se recupera după operație în umilul apartament de 70.000 de lire sterline al bunicii ei, care datează de pe vremea comuniștilor și e situat la marginea Bucureștiului. Campioana de la US Open era disperată să o vadă pe bunica ei, Niculina Răducanu”, notează sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliştii britanici au prezentat în detaliu locuinţa bunicii Emmei Răducanu. Aceştia susţin că sportiva care a câştigat US Open 2021 a ales să se recupereze într-un bloc gri, construit în perioada comunistă, bloc în care locuieşte bunica ei.

„E una dintre cele mai mari sportive din lume, cu acces la cele mai bune utilități medicale pe care le poate plăti. Dar, după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale, și-a dorit să se recupereze în apartamentul bunicii ei, într-un bloc gri din epoca comunistă a României. Campioana de la US Open fusese disperată s-o vadă pe Niculina Răducanu – pe care ea o numește mamaia, termen afectuos românesc pentru bunica, după operația suferită la mâna dreaptă la jumătatea lunii mai”, mai notează sursa citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și