Închide meniul

Emma Răducanu a scăpat de momentele de groază! Pedeapsa primită de bărbatul care a hărţuit-o

Dan Roșu Publicat: 23 februarie 2022, 15:34

Emma Răducanu a scăpat de momentele de groază! Pedeapsa primită de bărbatul care a hărţuit-o

Emma Răducanu a scăpat de momentele de groază

Getty Images

  • Emma Răducanu, hărțuită în Anglia
  • Pedeapsa primită de bărbatul care a hărțuit-o

Luna trecută, Amrit Magar a fost găsit vinovat că a urmărit-o pe campioana US Open între 1 noiembrie şi 4 decembrie 2021, în cadrul unui proces care a avut loc la Tribunalul de Magistraţi din Bromley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anchetatorii au stabilit că Magar a mers la locuinţa Emmei Răducanu în trei ocazii diferite, s-a plimbat prin curtea ei, lăsând felicitări şi cadouri, inclusiv un bilet pe care scria că jucătoarea de 19 ani merită dragoste, împreună cu o hartă, în care arăta traseul de 23 de mile (37 de kilometri), pe care l-a parcurs de la casa lui.

Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat, la finalul lui 2021

De asemenea, el a împodobit un brad în grădina ei cu decoraţiuni de Crăciun şi a furat un pantof sport de pe verandă, crezând că îi aparţine adolescentei, dar care era al tatălui ei.

Reclamă

Magar a fost reţinut după ce Ian Răducanu, tatăl sportivei, a fost alertat de o cameră de supraveghere, cu ajutorul căreia a descoperit cine i-a luat pantoful de pe verandă.

Emma Răducanu a scăpat de cel care a hărțuit-o

Miercuri, judecătorul de district Sushil Kumar i-a înmânat lui Magar, originar din Harrow, nord-estul Londrei, un ordin de restricţie pe cinci ani şi l-a condamnat pe bărbatul de 35 de ani la un ordin comunitar de 18 luni.

Reclamă

Sentinţa include 200 de ore de muncă în folosul comunităţii şi o perioadă de opt săptămâni în care nu are voie să părsească locuinţa sa între orele 21.00 şi 6.00, fiind monitorizat cu un dispozitiv electronic.

Emma Răducanu a abandonat cel mai lung meci al anului

Emma Răducanu, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 1, a abandonat, miercuri, meciul disputat cu australianca Daria Saville (fostă Gavrilova), locul 610 WTA, din turul I al turneului de la Guadalajara.

Răducanu s-a retras de pe teren la scorul de 7-5, 6-7 (4), 3-4, după trei ore şi 36 de minute de joc. Jucătoarea britanică a condus cu 5-3 în setul al doilea şi a servit pentru meci, dar nu a putut să se impună.

Reclamă 4 / 0/3

Ambele jucătoare au acuzat probleme fizice în decisiv. Saville a avut crampe la picioare, iar Răducanu a cerut un time-out medical, pentru o accidentare la coapsa stângă. Ea a mai jucat două gameuri, înainte de a se retrage de pe teren. Acesta este cel mai lung meci al sezonului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată
Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open
Australian Open • 16 ian., 14:54
Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open! Se va duela cu tenismena chineză care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea
Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024
Tenis • 3 ian., 10:26
Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024
Emma Răducanu a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la Auckland
WTA • 2 ian., 13:08
Emma Răducanu a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la Auckland! Prima victorie după opt luni pentru jucătoarea cu origini româneşti
Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani
WTA • 20 oct., 14:37
Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani: „Eu asta fac!”