Închide meniul

Emma Răducanu, criticată după decizia de a-și angaja un antrenor rus: „Va fi o rușine dacă va continua”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2022, 12:36

Emma Răducanu, criticată după decizia de a-și angaja un antrenor rus: „Va fi o rușine dacă va continua

Emma Răducanu, criticată de Parlamentul britanic

Emma Răducanu, în timpul unei partide/ Getty Images

Emma Răducanu este criticată dur, după decizia de a angaja un antrenor rus. Parlamentul britanic o încurajează să renunțe la colaborarea cu Dmitry Tursunov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu se pregătește de debutul la Citi Open, turneu la care va lua startul și Simona Halep. Înainte de competiția din Washington, sportiva de pe locul 10 WTA a început o colaborare cu antrenorul rus, Dmitry Tursunov, fapt ce îi neliniștește pe britanici.

Emma Răducanu, criticată după decizia de a-și angaja un antrenor rus

Emma Răducanu a început să lucreze cu antrenorul rus Dmitry Tursunov în urmă cu câteva zile, însă îi este recomandat să renunțe deja la serviciile sale, în contextul războiului din Ucraina.

Chris Bryant, reprezentant al parlamentului britanic, nu este de acord în privința colaborării dintre Răducanu și Tursunov, considerând că nu este o decizie bună din partea campioanei de la US Open de a da continua alături de antrenorul rus.

„Kremlinul va prezenta acest lucru ca pe o lovitură de PR și o indicație că Marii Britanii nu-i pasă cu adevărat de războiul din Ucraina, așa că va fi o adevărată rușine dacă Emma va merge mai departe cu acest antrenor.

Reclamă

O îndemn să se mai gândească și cel puțin să condamne războiul barbar al lui Putin”, a declarat Chris Bryant, citat de Express.

Dmitry Tursunov este unul dintre cei mai apreciați antrenori din tenis. Rusul și-a încheiat anul acesta colaborarea cu Annet Kontaveit, sportiva de pe locul 2 WTA, ca urmare a conflictului dintre Rusia și Ucraina. Totodată, antrenorul le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe Aryna Sabalenka și Elena Vesnina.

Emma Răducanu va participa la turneul de la Citi Open, fiind a doua favorită a competiție din capitala SUA. La Washington, sportiva cu origine românești, se poate duela cu Simona Halep în finală.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep și-a aflat posibilele adversare de la Citi Open

Simona Halep are parte de un traseu facil, în primele tururi la Citi Open. În prima rundă, românca se duelează cu o jucătoare venită din calificări, iar în turul secund ar putea da piept cu învingătoarea dintre Madison Brengle și Anna Kalinskaya.

Ulterior, în sferturi, fostul lider WTA se poate confrunta cu Kaia Kanepi, favorita 6 a turneului, Harriet Dart sau Lin Zhu. În semifinale, Halep ar putea da peste Jessica Pegula, Daria Saville sau Venus Williams.

Dacă va ajunge până în ultimul act, Simona Halep ar putea da piept cu Emma Răducanu, Victoria Azarenka sau Elise Mertens.

Simona Halep este a patra favorită la Citi Open, după Jessica Pegula, Emma Răducanu și Leylah Fernandez. Printre capii de serie de la turneul din capitala SUA se remarcă și Victoria Azarenka și Elise Mertens.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și