Închide meniul

Emma Răducanu, umilinţă fără precedent la Sydney! A câştigat un singur game în faţa Elenei Rybakina

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2022, 13:30 / Actualizat: 8 aprilie 2023, 19:16

Emma Răducanu, umilinţă fără precedent la Sydney! A câştigat un singur game în faţa Elenei Rybakina

Emma Răducanu, umilită la Sydney

Profimediaimages

Emma Răducanu, umilinţă fără precedent la Sydney! Emma Răducanu – Elena Rybakina 0-6, 1-6. Emma Răducanu a suferit o umlinţă istorică în partida cu Elena Rybakina, în primul tur al turneului de la Sydney. Campioana de US Open a câştigat un singur game.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, umilinţă fără precedent la Sydney!

Emma Răducanu, campioana de la US Open, a suferit o înfrângere umilitoare la Sydney. Emma a fost învinsă în primul tur al turneului de la Sydney de Elena Rybakina, scor 0-6, 1-6.

După succesul istoric de la US Open 2021, Emma Răducanu a avut o scădere de formă şi nu a mai reuşit să câştige niciun turneu. La Transylvania Open, Emma Răducanu a fost eliminată în sferturi, în timp ce la turneul de la Linz a ieşit din primul tur.

Emma Răducanu a încheiat perfect anul 2021. Tânăra de 19 ani, cu origini românești, a primit o nouă distincție remarcabilă. Campioana de la US Open și mai mulţi sportivi de marcă s-au aflat pe lista personalităţilor decorate de regina Elisabeta a II-a de Anul Nou.

Răducanu, care a câştigat US Open în 2021, a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE). Este cea mai tânără femeie care reușește o astfel de performanță, anunță dailystar.co.uk.

Reclamă

Sunt extrem de mândră şi recunoscătoare că mă aflu pe lista pentru MBE din partea Majestăţii Sale. Anul acesta a fost plin de surprize extraordinare pentru mine, astfel că finalul de 2021 cu această onoare este ceva foarte special”, a reacţionat Răducanu.

Cicliştii Jason şi Laura Kenny, multipli medaliaţi olimpici, au devenit cavaler, respectiv Dame. Au fost decoraţi şi Hannah Cockroft, Tom Daley, Adam Peaty şi Max Whitlock, cu Ordinul Imperiului Britanic.

Emma Răducanu, desemnată și personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie

Emma Răducanu a fost desemnată și personalitatea sportivă a anului 2021 în Marea Britaniei, în tradiţionala anchetă a BBC. Votarea a avut loc în timpul transmisiunii BBC One de la Media City din Salford.

Reclamă 4 / 0/3

Mulţumesc, este o onoare doar să fiu printre cei nominalizaţi. Sunt foarte bucuroasă de asta, am urmărit gala pentru personalitatea sportivă a anului crescând şi este o onoare să mă număr printre ultimii câştigători. Mă bucur şi pentru tenisul britanic şi că am reuşit să obţinem acest premiu… din nou!

Mulţumesc tuturor fanilor şi celor care au votat, anul acesta a fost nebunesc. Energia din acest an, când am jucat la Wimbledon în faţa publicului meu de acasă, a fost ceva ce nu am mai simţit până acum. Vreau să mulţumesc şi echipei mele. Felicitări şi celorlalţi nominalizaţi, echipelor nominalizate, este un efort de echipă”, a declarat Răducanu, citată de news.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și