Închide meniul

"Eşti viaţa mea toată!" Zi dureroasă pentru Anamaria Prodan, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile: "Mă aperi de tot răul din lume"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 18:34

"Eşti viaţa mea toată!" Zi dureroasă pentru Anamaria Prodan, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile: "Mă aperi de tot răul din lume"

Captură AS.ro

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a postat pe reţelele de socializare un mesaj plin de emoţie la 3 ani de la dispariţia mamei sale, regretata artistă Ionela Prodan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ești viața mea toată și știu că de unde ești mă veghezi și mă aperi de tot răul din lume. Te iubesc fără margine, mama mea dragă! Ionela Prodan! Artist emerit al poporului”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

În urmă cu 2 ani, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre mama sa, care s-a luptat cu o boală cruntă. 

"Mama ştia că se va duce. Mama era un om cult, dar nu i-am spus niciodată ce boală are, nu a avut acces la dosar. Dar eu nu pot să cred că ea dormea aşa liniştită şi spunea nu am doar o răceală! Nu. Numai că a avut foarte mare încredere în mine şi a sperat probabil că o să o salvez. Eu, vorbind ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. O luam repede. Plus că nu a avut nimeni acces lângă ea, nimeni nu a putut să vină”, spunea, în urmă cu 2 ani, Anamaria Prodan, conform Libertatea.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și