Închide meniul
Foto

Eugenie Bouchard a ajuns la Cluj, pentru turneul Transylvania Open! Primul loc din România pe care îl va vizita superba jucătoare: „Vrea să meargă acolo”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2022, 17:32

Eugenie Bouchard a ajuns la Cluj, pentru turneul Transylvania Open! Primul loc din România pe care îl va vizita superba jucătoare: „Vrea să meargă acolo”

Eugenie Bouchard a ajuns la Cluj

Eugenie Bouchard, în timpul unei ședințe foto / Instagram Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard a ajuns la Cluj, pentru turneul Transylvania Open care se va desfășura în perioada 8-16 octombrie. Superba jucătoare din Canada, în vârstă de 28 de ani, s-a arătat extrem de entuziasmată de prima sa vizită în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalista de la Wimbledon, din 2014, a hotărât ce loc va vizita prima oară în țara noastră.

Eugenie Bouchard a ajuns la Cluj, pentru turneul Transylvania Open!

Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open, a dezvăluit cum a reacționat Eugenie Bouchard când a ajuns la Cluj. Jucătoarea de pe locul 463 WTA își dorește să meargă la Castelul Bran, datorită legendei construite în jurul lui Dracula.

„Am așteptat-o cu toții la hotelul unde va fi cazată. M-a impresionat, a fost foarte entuziasmantă că e aici. Avea un spirit foarte pozitiv și mi-a spus că unul dintre motivele pentru care a venit aici e pentru că n-a mai fost niciodată în România.

Mi-a spus că a fost în majoritatea țărilor de-a lungul carierei, dar nu aici. Mi-a mai zis că adoră să meargă în locuri noi și în țări noi. Am discutat puțin, mi-a spus că vrea să viziteze mult și România.

Reclamă

Chiar azi mi-a spus că vrea să meargă la castelul lui Dracula, la Bran. Nu știu dacă o va face până la urmă, dar se va bucura de țara noastră, iar noi vrem să-i facem o experiență plăcută ei și tuturor jucătoarelor care vin aici”, a spus Patrick Ciorcilă, pentru gsp.ro.

Eugenie Bouchard, Barbora Krejcikova, Anastasia Potapova, Irina Begu, Marta Kostiuk și Jaqueline Cristian se numără printre jucătoarele care vor participa la turneul de la Cluj.

Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022

Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022. Anunţul a fost făcut de organizatorii turneului de la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Iniţial, Emma Răducanu a anunţat că va participa la Transylvania Open, însă o accidentare i-a dat planurile peste cap. Anunţul a fost făcut de Patrick Ciorcilă, directorul turneului de la Cluj.

Din păcate, Emma Răducanu nu va fi alături de noi la această ediție Transylvania Open, din cauza unei accidentări. Am primit această informație de curând. Știm că mulți fani își doreau să o vadă pe teren pe jucătoarea cu origini românești, iar noi ne-am fi dorit să le oferim această experiență.

Tenisul este însă imprevizibil, iar în astfel de situații singura soluție este recuperarea. Noi îi dorim Emmei multă sănătate și să revină cât de repede pe terenul de joc. Ne așteaptă însă un turneu puternic, iar noi ne concentrăm pe ultimele pregătiri. Jucătoarele au început să sosească în Cluj. Aseară am primit-o pe Eugenie Bouchard, o altă mare jucătoare din Canada care este o atracție la fiecare turneu la care participă. Ea va juca pentru prima data în cadrul unui turneu WTA organizat în România”, Patrick Ciorcilă, director Transylvania Open WTA250.

Anul trecut, la prima ediţie a turneului, Emma Răducanu a ajuns până în sferturile de finală. În prezent, sportiva cu tată român şi mamă chinezoaică ocupă locul 83 în clasamentul WTA. Emma Răducanu şi-ar fi dorit să participe şi în acest an.

M-am simţit foarte bine anul trecut la Cluj. Oamenii au fost extraordinari şi m-au făcut să mă simt extrem de bine, aşa că sunt extrem de încântată şi fericită să mă întorc şi anul acesta. De fiecare dată când am ocazia ador să mă întorc în România. Tatăl meu este de acolo şi am multe amintiri plăcute. Aştept cu nerăbdare să mă întorc. Ne vedem curând„, spunea Emma Răducanu, înainte să anunţe că nu mai poate participa la turneul organizat în România.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! Vezi toate știrile
Citește și