Închide meniul

Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022! Anunţul făcut de organizatori

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2022, 9:40

Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022! Anunţul făcut de organizatori

Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022

Getty Images

  • Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022

Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022. Anunţul făcut de organizatori despre jucătoarea britanică cu tată român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, Emma Răducanu a anunţat că va participa la Transylvania Open, însă o accidentare i-a dat planurile peste cap. Anunţul a fost făcut de Patrick Ciorcilă, directorul turneului de la Cluj.

Emma Răducanu nu va participa la Transylvania Open 2022

Din păcate, Emma Răducanu nu va fi alături de noi la această ediție Transylvania Open, din cauza unei accidentări. Am primit această informație de curând. Știm că mulți fani își doreau să o vadă pe teren pe jucătoarea cu origini românești, iar noi ne-am fi dorit să le oferim această experiență.

Reclamă

Tenisul este însă imprevizibil, iar în astfel de situații singura soluție este recuperarea. Noi îi dorim Emmei multă sănătate și să revină cât de repede pe terenul de joc. Ne așteaptă însă un turneu puternic, iar noi ne concentrăm pe ultimele pregătiri. Jucătoarele au început să sosească în Cluj. Aseară am primit-o pe Eugenie Bouchard, o altă mare jucătoare din Canada care este o atracție la fiecare turneu la care participă. Ea va juca pentru prima data în cadrul unui turneu WTA organizat în România”, Patrick Ciorcilă, director Transylvania Open WTA250.

Emma Răducanu abia aştepta să participe la Transylvania Open 2022

Anul trecut, la prima ediţie a turneului, Emma Răducanu a ajuns până în sferturile de finală. În prezent, sportiva cu tată român şi mamă chinezoaică ocupă locul 83 în clasamentul WTA. Emma Răducanu şi-ar fi dorit să participe şi în acest an.

Reclamă

M-am simţit foarte bine anul trecut la Cluj. Oamenii au fost extraordinari şi m-au făcut să mă simt extrem de bine, aşa că sunt extrem de încântată şi fericită să mă întorc şi anul acesta. De fiecare dată când am ocazia ador să mă întorc în România. Tatăl meu este de acolo şi am multe amintiri plăcute. Aştept cu nerăbdare să mă întorc. Ne vedem curând„, spunea Emma Răducanu, înainte să anunţe că nu mai poate participa la turneul organizat în România.

Emma Răducanu s-a prăbuşit în clasamentul WTA

Emma Răducanu s-a prăbuşit în clasamentul WTA după eliminarea şoc suferită în primul tur la US Open. Britanica avea de apărat 2000 de puncte, graţie succesului colosal de anul trecut.

Astfel, Răducanu va mai rămâne doar cu puţin peste 700 de puncte, şi va coborî aproape de poziţia 80 WTA, fapt ce va aduce cu sine trageri la sorţi mult mai complicate la turneele următoare.

Reclamă 4 / 0/3

Emma Răducanu, reacţie acidă la adresa criticilor

Emma Răducanu a avut o reacţie acidă la adresa criticilor din ultima perioadă. Emma a spus că se simte capabilă să o ia de la capăt oricând, indiferent de poziţia din clasament.

Emma Răducanu a răbufnit la adresa criticilor într-o conferinţă de presă, de după partida din primul tur de la Washington. Britanica a declarat că are toate atuurile pentru a se bate mereu pentru trofeele importante, indiferent de poziţia din clasament. Totodată, Emma a mai mărturisit că a devenit imună la presiunea pusă asupra ei, după rezultatul obţinut la US Open. Emma Răducanu a fost eliminată în primul tur de la US Open şi s-a prăbuşit în clasamentul WTA. Vrea un nou început chiar în România, ţara tatălui său.

„Cred că, indiferent de ce am spus, probabil că am avut anumite așteptări de la mine care erau probabil un pic deformate. Iar acum, cu adevărat, le accept.

Bine, nu va fi neapărat drăguț sau ușor, dar sunt 100% de acord să o iau de la capăt, ca să fiu sinceră. De exemplu, dacă clasamentul meu se prăbușește până la 1000 WTA sau ceva de genul ăsta, atunci nu-mi pasă pentru că știu că sunt capabilă. Am învățat că sunt destul de rezistentă. Am fost doborâtă în fiecare săptămână, literalmente în fața tuturor, și m-am ridicat de fiecare dată. Este doar o experiență de învățare distractivă pentru mine”, spunea, la acel moment, Emma Răducanu, conform Eurosport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată
Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open
Australian Open • 16 ian., 14:54
Emma Răducanu, în turul doi la Australian Open! Se va duela cu tenismena chineză care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea
Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024
Tenis • 3 ian., 10:26
Emma Răducanu, pe tabloul principal de la Australian Open 2024
Emma Răducanu a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la Auckland
WTA • 2 ian., 13:08
Emma Răducanu a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la Auckland! Prima victorie după opt luni pentru jucătoarea cu origini româneşti
Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani
WTA • 20 oct., 14:37
Emma Răducanu, explicaţii uluitoare când a fost întrebată de ce a avut 5 antrenori în 2 ani: „Eu asta fac!”