Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Antrenorul Serenei Williams i-a schimbat viitorul lui Victor Hănescu. "Am fost în Franţa, la invitaţia lui" + Cu ce l-a copiat pe Djokovic

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 7:50

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Antrenorul Serenei Williams i-a schimbat viitorul lui Victor Hănescu. "Am fost în Franţa, la invitaţia lui" + Cu ce l-a copiat pe Djokovic

AS.ro

Victor Hănescu, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Victor Hănescu nu a stat departe de tenis, nici după ce s-a retras din activitate, în 2016. El a înfiinţat o academie de tenis în România. S-a inspirat de la Patrick Mouratoglou, omul care stă în spatele succeselor Serenei Williams.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Hănescu: "Am cunoscut-o şi pe Serena Williams. Am fost în cantonament cu toată echipa lor"

"Am stat în Franţa, la Mouratoglou în Academie. M-a invitat acolo să mă antrenez într-un moment în care chiar aveam nevoie. (…) Am cunoscut-o şi pe Serena (n.r. Williams). Am fost în cantonament cu toată echipa lor. Am văzut cum se desfăşoară lucrurile într-o şcoală de tenis de nivel mondial şi am furat de acolo. E normal să copiezi, dacă în România nu exista aşa ceva", a spus Victor Hănescu, la AS.ro LIVE.

Hănescu a adoptat metode inedite cu care şi-a surprins elevii. Le-a adus inclusiv psiholog şi antrenor de yoga.

"Aţi văzut că şi Djokovic vorbeşte de atâţia ani că face yoga, face pilates. Acum, când am introdus la noi, copiii întrebau: 'ce-i asta domn' profesor?!'.

Mă gândeam că, după ce o să pun racheta în cui, o să fiu liniştit, nu o să fac nimic.. şi acum nu mai am timp de nimic! Sunt prins cu antrenamente, părinţi, copii, şedinţe, discuţii. Dar îmi place. Da, este nebunie mare să înfiinţezi şi să conduci o şcoală de tenis în România", a mai spus Hănescu.

Reclamă

Victor Hănescu a ajuns până pe locul 26 în topul mondial

Victor Hănescu este unul dintre cei mai valoroşi jucători de tenis pe care i-a avut România, după Ilie Năstase.

El a avut cel mai bun an în 2009. Atunci, a urcat până pe locul 26 în ierarhia mondială. Cu patru ani mai devreme, într-o altă vară, a avut cel mai bun rezultat. A ajuns în premieră în sferturile de finală ale unui Grand Slam, la Roland Garros.

Reclamă 4 / 0/3

Uriaşul de 1.98 metri a debutat în tenisul profesionist în 1999 şi s-a retras 17 ani mai târziu. El a jucat de cinci finale în turneele ATP. A câştigat-o pe cea de la Gstaad, din Elveţia, în 2008.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și