Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Bă, gândeşte-te şi tu!". Poveşti fabuloase cu Ion Ţiriac! "Băiete, uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei! Vezi diferenţa?"

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2021, 9:44

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Bă, gândeşte-te şi tu!". Poveşti fabuloase cu Ion Ţiriac! "Băiete, uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei! Vezi diferenţa?"

MMA / A.C. Tanase via Hepta

Ion Ţiriac, un şef de "coşmar" pentru Cosmin Hodor

Cosmin Hodor a fost copil de mingi la turneul de la Arenele BNR şi a visat să devină organizator. Începutul a fost la volan, într-o perioadă în care nu existau e-mailuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eram şoferul asistentei domnului Ţiriac. Mă trimitea cu o sută de mii de hârtii"

"Eram şoferul asistentei domnului Ţiriac. Mă trimitea cu o sută de mii de hârtii. Făceam sute de kilometri zilnic, am ameţit maşina aia tot Bucureştiul, am leşinat-o! În fiecare an am făcut câte un pas şi am ajuns în 2002 la o masă mare, la care a participat şi domnul Ţiriac. El stătea în capul mesei şi m-a întrebat dacă sunt în stare să preiau funcţia de director executiv. Aveam 24 de ani. În secunda doi, nu l-am lăsat să termine, i-am spus 'da'. Mi-am asumat o chestie datorită inconştienţei vârstei", a povestit Cosmin Hodor. 

Acesta a ajuns să aibă de-a face cu Ţiriac în mai multe momente. 

"Lipeam nişte afişe. Eram singur la un perete de 200 de metri, le puneam ochiometric. 'Băiete, cine a pus afişele astea?! Vino! Uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei. Vezi diferenţa?!'. I-am spus că nu-mi dau seama. 'Mai uită-te o dată. Vezi diferenţa?'. 'Nu ştiu la ce vă referiţi'. 'Mă, uită-te la dunga de la pantalon şi uită-te la afişele dumitale'", a fost una dintre întâmplări.

Reclamă

Ion Ţiriac şi perete de "coşmar" de la Arenele BNR: "Bă, gândeşte-te şi tu"

Un perete a fost coşmarul lui Cosmin Hodor la Arenele BNR. Ion Ţiriac l-a pus să îl vopsească de mai multe ori.

"Cum intri în Arene, pe partea stângă sunt nişte case. Iar peretele era destul de scorojit şi se vedea urât înspre intrare. Primesc un telefon dimineaţă, la 7 fără un sfert: 'Domnul Ţiriac, te aşteaptă la 7.30 la Arenele BNR. Am ajuns cu 15 minute întârziere, cu dungi de somn pe faţă.

Dânsul era acolo, mă aştepta: 'Ce faci cu peretele ăsta?!'. Turneul se organiza atunci în septembrie, era vară, şi cum bătea soarele în peretele ăla, nicinu puteam să mă uit la el. Nu înţelegeam ce am de făcut. 'Omule, dă-i şi tu o culoare!'. 

Reclamă 4 / 0/3

A doua zi dimineaţă, iar întâlnire. La 7.30, eram cu lecţia învăţată. Tot la perete ne-am întâlnit. 'Dumitale îţi place ce culoare i-ai dat? De ce i-ai dat verde?'. I-am spus: 'Uite, că gazonul ăsta…'. 'Bă, gândeşte-te şi tu, nu verde, că e prea strident. Fă-l mai neutru, fă-i ceva'.

Dacă-l facem alb, m-am gândit că nu mai poate să zică nimic. A treia zi, întâlnire la perete. Zice: 'De ce l-ai făcut alb?'. 'Am zis să nu-l mai fac altă culoare'. 'Dumneata realizezi că, dacă vine soarele şi se reflectă pe terenul din spate, ăia nu mai pot să joace?!'", a povestit Hodor, care a decis să nu mai aleagă nicio culoare ci să instaleze un panou uriaş cu precedenţii câştigători ai competiţiei, panou care acoperă şi acum peretele.

"'Bravo, băiete, ai făcut o treabă civilizată!'. Punct! 15 secunde!"

Cosmin Hodor a primit şi laude de la Ion Ţiriac, deşi pentru asta a trebuit să îşi lase părinţii singuri şi să traverseze ţara.

"Terminasem turneul duminică, iar miercuri după-amiază am plecat la Hunedoara să îi revăd pe ai mei după mult timp. Am ajuns acasă, am urcat cu bagajele şi m-a sunat doamne Geta, asistenta domnului Ţiriac. Îmi spune: 'Vezi că, mâine dimineaţă, la 7.30, domnul Ţiriac te aşteaptă la reşedinţa dânsului din Eliade'. I-am spus: 'Doamnă, îmi pare rău, dar nu am cum să ajung'.

A făcut o pauză: 'Băiete, domnul Ţiriac te aşteaptă mâine dimineaţă, la 7.30, la reşedinţa dânsului'. 'Bine, am înţeles!'. Mi-am făcut bagajele, i-am pupat pe ai mei, care au crezut că e un film prost, m-am urcat în maşină şi m-am întors la Bucureşti, unde domnul Ţiriac, pentru că a fost primul în care am fost director executiv mi-a zis: 'Bravo, băiete, ai făcut o treabă civilizată!'. Punct, 15 secunde! E uriaş ce mi-a spus", a mai spus Cosmin Hodor la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes Vezi toate știrile
Citește și