Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Pariul" lui Gică Hagi pentru viitorul Simonei Halep. "Sută la sută poate câştiga Australian Open". Dezvăluire despre tatăl campioanei din România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2021, 8:30

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Pariul" lui Gică Hagi pentru viitorul Simonei Halep. "Sută la sută poate câştiga Australian Open". Dezvăluire despre tatăl campioanei din România

profimediaimages

Simona Halep l-a impresionat pe Gică Hagi încă din 2013

Simona Halep a fost învinsă surprinzător de Ekaterina Alexandrova, în sferturile de finală de la Gippsland Trophy. Cosmin Hodor crede că a doua jucătoare a lumii s-a menajat din cauza problemelor medicale pe care le-a acuzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Hodor, despre Simona Halep: "Ea când intră pe teren e all-in. Cu siguranţă, a avut ceva la spate"

"Aşa cum o cunosc, sigur a avut o problemă. Ea când intră pe teren e all-in. Cu siguranţă, a avut ceva la spate. Au fost două-trei mingi la care s-a simţit asta. Devotamentul, disciplina… ea e unică în ceea ce face pe teren", a declarat Cosmin Hodor.

El a povestit şi "pariul" pe care l-a făcut Gică Hagi, în 2013, despre viitorul lui Halep. Hodor a călătorit împreună cu "Regele" în aceeaşi maşină, în timp ce Simona juca a doua finală la rând, într-un turneu ITF. 

"Gică a pus mâna şi l-a sunat imediat pe tatăl Simonei să-l felicite. După ce a închis mi-a spus: 'Fata asta, la devotamentul ei, poate să ajungă mare dacă nu se accidentează'", a spus Cosmin Hodor. 

Reclamă

Cât de bine se pricepe la tenis tatăl Simonei Halep

Hodor a cunscut-o pe Halep în timp ce călătorea câte 70.000 de kilometri pe an la turneele din ţară. El i-a devenit manager de comunicare Simonei, de care îl leagă şi o relaţie de prietenie.

"O ştiam de când era junioare, îi ştiam pe părinţii ei. Dacă stai cu tatăl Simonei la un meci de tenis, după ce jucătorul loveşte mingea, el ştie imediat dacă e în teren sau afară!", a spus Hodor.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta îi ţine pumnii strânşi Simonei şi crede că românca are şanse să câştige al treilea trofeu de Grand Slam al carierei, la Melbourne.

"Are o personalitate uriaşă, e foarte devotată. Sută la sută poate să câştige la Australian Open. Clar însă că drumul e lung", a mai declarat Cosmin Hodor la AS.ro LIVE.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și