Închide meniul

Fanul care plătește 3.600 de euro pentru o cină cu Eugenie Bouchard. Singura condiție pusă de jucătoare

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2020, 10:12

Reclamă
Fanul care plătește 3.600 de euro pentru o cină cu Eugenie Bouchard. Singura condiție pusă de jucătoare

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Eugenie Bouchard se întâlnește cu un fan

Evident, banii ceruți de Genie vor fi donați pentru a ajuta medicii din spitale. Bob, fanul sportivei, va trebui însă să mai facă ceva: să aducă o rolă de hârtie igienică, susține The Sun. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanul care donează 3.600 de euro pentru o cină cu Eugenie Bouchard

Totul a pornit de la un tweet postat de fostul număr 5 mondial, care susținea că izolarea ar fi fost mai distractivă cu un iubit lângă ea. Mesajul a adus sute de mesaje în foarte scurt timp. 

După aceea, în timp ce se afla într-o discuție LIVE cu Allie LaForce, o celebră jurnalistă din Statele Unite, Bouchard a fost provocată de aceasta să își aleagă un iubit, iar Bob a fost norocosul.

Pe lângă cei 2.600 de euro ceruți inițial de cele două, Bob a plusat cu încă 1.000 de euro, în situația în care Genie va comanda mâncarea la restaurant cu un accent britanic. Aceasta a acceptat.

”Voi face asta, dar doar pentru că este un act de caritate. Nu îmi va fi deloc ușor. Nu sunt talentată la imitarea accentelor”, susține Eugenie, pregătită astfel de întâlnirea cu Bob.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și