Închide meniul

Favorita 1 s-a retras de la Indian Wells. Se afla pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep și Sorana Cîrstea

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 martie 2022, 9:54

Favorita 1 s-a retras de la Indian Wells. Se afla pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep și Sorana Cîrstea

Favorita 1 s-a retras de la Indian Wells

Getty

„Sunt foarte tristă şi dezamăgită să mă retrag de la BNP Paribas Open”, a declarat Krejcikova, într-un comunicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barbora Krejcikova era favorita principala de la Indian Wells

Barbora Krejcikova ar fi fost principala favorită a competiţiei, în absenţa liderului WTA, australianca Ashleigh Barty, care a anunţat şi ea că nu va participa, nefiind refăcută după ce a câştigat Australian Open.

De absenţa jucătoarei cehe profită sportiva franceză Alize Cornet, locul 34 WTA, care a fost desemnată cap de serie numărul 33 şi plasată în fruntea tabloului feminin. În plus, Cornet va fi exceptată de la primul tur. Pe tabloul principal a fost inclusă Magdalena Frech din Polonia, locul 88 WTA, ca lucky loser.

Krejcikova era pe partea superioară a tabloului, pe care se află şi româncele Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 26, şi Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 25. Acum, cel mai bine clasată jucătoare de pe această parte este poloneza Iga Swiatek, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3.

Simona Halep a fost învinsă de Aryna Sabalenka la Tie Break Tens

Simona Halep, locul 26 WTA, a fost eliminată, marţi, în primul tur al competiţiei demonstrative Tie Break Tens, organizate înainte de startul turneului de la Indian Wells.

Reclamă

Halep a fost învinsă cu scorul de 10-7 de Arina Sabalenka din Belarus, locul 3 WTA, în sferturile de finală ale competiţiei.

„Împotriva Arynei este foarte greu să joci fără încălzire. E bine că am luat şapte puncte, a fost distractiv să joc în faţa spectatorilor, este întotdeauna o plăcere să joc aici, la Indian Wells, aşa că vă mulţumesc tuturor!

Este foarte special şi emoţionant, pentru că la începtul carierei mele am câştigat turneul şi a fost imens pentru mine la acea vreme. Este întotdeauna o plăcere, sper să am alte amintiri plăcute de aici„, a spus Halep, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Amanda Anisimova a câştigat turneul demonstrativ

Competiţia şi premiul de 150.000 de dolari au fost câştigate de americanca Amanda Anisimova, locul 43 WTA, care a întrecut-o, în finală, tot cu 10-7, pe Maria Sakkari din Grecia, lcoul 6 WTA. Tie Break Tens este un format în care jucătorii evoluează într-un super-tie-break, până la 10.

Anisimova, născută în SUA din părinţi ruşi, va dona o parte din premiul ei victimelor războiului din Ucraina.

Turneul de la Indian Wells, pe care Halep l-a câştigat în 2015, începe miercuri, iar jucătoarea română este exceptată de la primul tur. Ea va evolua în manşa a doua cu învingătoarea meciului dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia), numărul 52 mondial, şi americanca Elvina Kalieva, locul 317 mondial.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și