Închide meniul

FED Cup 2020 a fost amânată pentru anul viitor! Când ar putea juca România barajul cu Italia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 13:07

FED Cup 2020 a fost amânată pentru anul viitor! Când ar putea juca România barajul cu Italia

SportPictures / Sorin Pana via Hepta

Simona Halep

Finala competiţiei, cu 12 echipe participante, se va desfăşura pe terenurile de zgură instalate în arena Laszlo Papp din Budapesta. Australia, Belarus, Belgia, Cehia, Elveţia, Franţa, Germania, Rusia, Slovacia, Spania, Statele Unite ale Americii şi Ungaria sunt echipele care se vor bate pentru trofeul Fed Cup în aprilie 2021, scrie Agerpres.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ITF a precizat într-un comunicat că din cauza provocărilor lansate de pandemia de coronavirus, inclusiv faptul că sala polivalentă Laszlo Papp nu era disponibilă în ultima parte anului, nu a fost posibilă reprogramarea turneului final al Fed Cup în 2020.

Meciul României cu Italia a fost amânat

Din cauza pandemiei de coronavirus, meciul dintre România şi Italia, programat în zilele de 17 şi 18 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în play-off-ul Grupei Mondiale, a fost amânat. Echipa care câştiga acel duel urma să joace şi în 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup.

Meciul România – Italia şi celelalte din play-off vor fi reprogramate în februarie 2021. Competiţia îşi va relua formatul său anual din 2022. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și