Închide meniul

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Mesajul tenismenului american

Publicat: 8 octombrie 2024, 23:18

Reclamă
Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Mesajul tenismenului american

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun!

Frances Tiafoe, la Shanghai / Profimedia Images

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Tenismenul american a postat un mesaj pe contul lui de Instagram după ieşirea reprobabilă pe care a avut-o la finalul meciului pierdut cu rusul Roman Safiullin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un story pe Instagram, jucătorul american a explicat comportamentul său faţă de arbitru la finalul meciului cu rusul Roman Safiullin, din turul trei al Mastersului de la Shanghai.

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Mesajul tenismenului american

Îmi cer scuze pentru modul în care m-am comportat în seara asta. Nu sunt eu aşa şi nu aşa vreau să mă port cu oamenii. Am lăsat frustrarea să pună stăpânire pe mine. Nu este un comportament acceptabil şi vreau să-mi cer scuze arbitrului, turneului şi fanilor”, a transmis Frances Tiafoe pe Instagram.

Americanul Frances Tiafoe, locul 17 ATP, a pierdut în turul al treilea (5-7, 7-5, 7-6 (7/5)) în faţa rusului Roman Safiullin, clasat pe locul 61, la Mastersul de la Shanghai. După un meci tensionat, Tiafoe l-a înjurat pe arbitru.

Conform regulilor ATP, un astfel de comportament poate duce la o suspendare între 21 de zile şi maximum un an, relatează news.ro.

Reclamă
Reclamă

În timp ce strângerea de mână cu adversarul său a fost respectuoasă, când a venit vorba să dea mâna cu arbitrul meciului, Jimmy Pinoargote, americanul l-a înjurat pe acesta.

Ai stricat meciul, fă-ţi naibii treaba! Timp de trei ore nenorocite am luptat şi m-am ridicat singur, jucând pentru viaţa mea”, i-a strigat Tiafoe arbitrului. Americanul l-a şi înjurat pe Jimmy Pinoargote.

Motivul a fost reprezentat de o decizie a arbitrului ecuadorian de a-l penaliza pe Tiafoe. Numărul 17 mondial a fost penalizat pentru depăşirea timpului la finalul tiebreak-ului setului al treilea. Concentrarea i-a fost întreruptă şi a pierdut următorul punct, ceea ce i-a oferit rusului o minge de meci – transformată – şi a provocat furia americanului. După trei ore de joc, Frances Tiafoe a fost scos din minţi de decizie.

Reclamă

Rareori un jucător a avut un astfel de tratament cu un arbitru. Un episod asemănător a avut loc în 2022, în timpul unui meci de dublu la Acapulco. Alexander Zverev şi-a rupt atunci racheta pe scaunul unui oficial şi a fost descalificat în aceeaşi seară la simplu.

 

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru: „Dacă el face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!”

22:51

EXCLUSIVDenis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet: „O să dăm totul pentru asta”!

22:46

Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid: „Nu poate interveni!”

22:21

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă: „Să-ţi batem copiii! Era o doamnă scuipată din cap până în picioare!”

22:05

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea! Decizia pe care a luat-o patronul roş-albaştrilor

21:45

CSM Oradea a câştigat dramatic primul meci din Liga Campionilor la polo

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 5 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și