Închide meniul

Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro

Alex Ioniță Publicat: 18 mai 2024, 19:58

Reclamă
Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro

Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins!

Gabriela Ruse / Profimedia

Gabriela Ruse a fost eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! Jucătoarea din România a ratat calificarea în finala turneului Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, dotat cu premii totale de 100.000 de euro, după ce a fost învinsă de americanca Emma Navarro, cu 6-0, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruse (26 ani, 148 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după exact o oră, în faţa principalei favorite (22 ani, 22 WTA).

Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins!

Gabriela Ruse, care nu şi-a creat nicio şansă de break în acest meci, a fost recompensată cu un cec de 5.222 de euro şi 55 de puncte WTA, notează agerpres.ro.

La dublu, perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu a fost învinsă în finală de cuplul Asia Muhammad (SUA)/Aldila Sutjiadi (Indonezia) cu 7-6 (7/3), 4-6, 11-9.

Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești”

Virginia Ruzici a dat detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep. Fostul manager al tenismenei din România a dezvăluit ce a simţit Halep înainte de abandonul din primul tur de la Trophee Clarins.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep câştigase primul set cu americanca McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze la scorul 7-5, 2-3.

„Simona a simțit acea durere și la antrenament. Chiar și venind aici a simțit o ușoară durere. Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești și să te protejezi. Sperăm ca în săptămânile următoare să poată fi competitivă. Mi s-a părut bună în acest meci, a dominat jocul. Dar e păcat…”, a declarat Virginia Ruzici pentru tennisactu.net.

Virginia Ruzici, şi ea câştigătoare la Roland Garros, ca şi Halep, a mărturisit că are în continuare o relaţie foarte bună cu Simona. Virginia Ruzici a cucerit trofeul la Roland Garros în 1978.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost managerul Simonei timp de 14 ani. Ne-am despărțit, dar relația noastră va rămâne aceeași. Suntem foarte apropiate și o încurajez din toată inima. Eu locuiesc la Paris și dacă Simona a venit aici, era normal să ne vedem. Așa că am venit să urmăresc meciul.

Dacă o pot ajuta, o voi face ca fostă jucătoare. Și eu am suferit accidentări destul de grave, în special la genunchi. Trebuie să facă lucrurile bine, să se trateze și să nu revină până nu e recuperată complet. Îi urez mult succes și sper să poată juca din nou la un nivel foarte bun”, a subliniat Virginia Ruzici.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:21 2 iun.

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

0:15 2 iun.

Carlo Ancelotti a stabilit un nou record! Este singurul antrenor din istorie care a cucerit 5 Ligi ale Campionilor ca antrenor

0:04 2 iun.

Toni Kroos, standing ovation în finala Champions League! Luka Modric l-a înlocuit în ultimul meci la Real Madrid

23:55

FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti!

23:29

FotoImagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

23:10

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League! Englezul a doborât un record deţinut de o legendă a lui Real Madrid

1 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 2 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și