Închide meniul

Gabriela Ruse, eliminată şi ea în turul doi la Roma! Românca, învinsă fără drept de apel de Beatriz Haddad Maia

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 mai 2023, 21:35

Gabriela Ruse, eliminată şi ea în turul doi la Roma! Românca, învinsă fără drept de apel de Beatriz Haddad Maia

Gabriela Ruse, eliminată şi ea în turul doi la Roma!

Gabriela Ruse, învinsă într-un meci / Profimedia Images

Gabriela Ruse a fost eliminată şi ea în turul doi la Roma. După ce Irina Begu a părăsit prima turneul de la Roma, Gabriela Ruse a fost şi ea învinsă, de brazilianca Beatriz Haddad Maia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Ruse a fost învinsă de brazilianca Beatriz Haddad Maia cu 6-2, 6-3.

Gabriela Ruse, eliminată şi ea în turul doi la Roma!

Gabriela Ruse (25 ani, 152 WTA) a cedat după o oră şi 28 de minute în faţa jucătoarei sud-americane (26 ani, 15 WTA). A 12-a favorită în turneu, Beatriz Haddad Maia a fost net superioară la serviciu, relatează agerpres.ro.

Românca s-a calificat pe tabloul principal venind din calificări. Pentru accederea în turul 2 la Roma, Gabriela Ruse va încasa un cec de 12.652 de euro şi va primi 65 de puncte WTA.

Irina Begu, eliminată în turul 2 la Roma

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost eliminată în turul 2 la Roma. Irina Begu a fost învinsă de chinezoaica Xiyu Wang, cu 6-4, 7-5, joi, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Roma, pe zgură, dotat cu premii totale de 3.572.618 euro.

Reclamă

Begu (32 ani, 27 WTA), cap de serie numărul 31, s-a înclinat după o oră şi 48 de minute de joc.

Wang (22 ani, 75 WTA) a început mai bine meciul şi a condus cu 2-0, dar Begu, care a intrat direct în turul secund la Foro Italico, a reuşit să egaleze, 2-2. Chinezoaica a încheiat primul set cu break (6-4). În actul secund, Begu a reuşit să câştige contra serviciului la 3-3 şi s-a desprins apoi la 5-3, a ratat două mingi de set la 5-4, dar a cedat setul cu 5-7, după patru ghemuri pierdute la rând.

Românca, sfertfinalistă la Madrid, a comis 6 duble greşeli în acest meci.

Reclamă 4 / 0/3

Begu s-a ales şi ea cu un cec de 12.652 euro şi 35 de puncte WTA pentru participarea în turul 2 la Roma.

Ieri a fost o zi excelentă pentru românce la turneul de la Roma

Ieri a fost o zi excelentă pentru românce la turneul de la Roma. Gabriela Ruse, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea s-au calificat în turul 2.

Gabriela Ruse a învins-o fără drept de apel pe cehoaica Linda Fruhvirtova, scor 6-1, 6-0.

Ana Bogdan a trecut şi ea fără probleme de japoneza Nao Hibino, scor 7-5, 6-0.Cel mai greu meci l-a avut Sorana Cîrstea. Ea a învins-o pe americanca Katie Volynets (locul 102 WTA) în setul decisiv. Cîrstea a pierdut primul set cu 6-2, dar a reuşit să şi le adjudece pe următoarele două, cu 6-3 şi 6-4.

Sorana Cîrstea va avea un meci foarte greu turul următor, contra letonei Jelena Ostapenko (locul 20 WTA). Pentru Sorana Cîrstea e a doua oară în carieră când accede în turul doi la Roma. Prima oară Sorana a ajuns în turul 2 la Roma în turneul din 2012.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și