Închide meniul
VIDEO

Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Hamburg. „Cea mai mare victorie a carierei!” Mihaela Buzărnescu a ratat finala la Bastad

Reclamă

Publicat: 9 iulie 2021, 16:29

Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Hamburg. „Cea mai mare victorie a carierei! Mihaela Buzărnescu a ratat finala la Bastad

Gabriela Ruse

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Gabriela Ruse (23 de ani / 198 WTA) s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Hamburg, cu premii totate de 189.708 euro, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Ruse, victoria carierei, la Hamburg

Ruse a învins-o în sferturi pe favorita 4, jucătoarea americană Danielle Collins (27 de ani / 48 WTA), scor 6-4, 1-6, 7-5, în două ore şi jumătate.

„Cea mai mare victorie a carierei”, a scris WTA pe contul oficial de Twitter.

În runda următoare, Ruse o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre principala favorită, Daiana Iastremska (Ucraina, locul 38 WTA), şi Sara Errani (Italia, 105 WTA).

Reclamă

Prin calificarea în semifinale, Ruse şi-a asigurat un premiu de 8.144 de euro şi 110 puncte.

Mihaela Buzărnescu, eliminată în semifinale la Bastad

Şi Mihaela Buzărnescu (33 de ani / locul 160 WTA) a ajuns în semifinale, la turneul de categorie WTA 125 de la Bastad (Suedia).

Ea a fost învinsă vineri de jucătoarea din Spania, Nuria Parrizas Diaz, locul 148 WTA, cu scorul 6-3, 6-4, într-o oră şi 48 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Buzărnescu a obţinut pentru participarea în semifinale un premiu de 6.000 de dolari şi cu 57 de puncte WTA.

Recomandări
  • Gabriela Ruse a învins o fostă semifinalistă de la Australian Open
  • Mihaela Buzărnescu a ratat finala de la Bastad

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și