Închide meniul
VIDEO

Gestul uriaș făcut de Alize Cornet după victoria cu Simona Halep! A făcut-o pe Jelena Dokic să plângă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2022, 9:08

Gestul uriaș făcut de Alize Cornet după victoria cu Simona Halep! A făcut-o pe Jelena Dokic să plângă

Gestul uriaș făcut de Alizet Cornet după victoria cu Simona Halep!

Getty Images

Ajunsă la 38 de ani, Dokic a avut parte de o carieră în care a fost abuzată de tatăl ei, fiind, la un moment dat, chiar aproape de suicid. Acum, ea a devenit comentator și un exemplu pentru noi toți, după cum a ținut să spună și Cornet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Alize Cornet 4-6, 6-3, 4-6 | Gest uriaș al lui Cornet

”Vreau să îți spun și ție ceva. Cum ai mers mai departe în viața ta, cred că te putem felicita cu toții. Ai fost o jucătoare extraordinară, acum ești un comentator extraordinar. Bravo!”, a fost mesajul superb al lui Cornet pentru Dokic.

Cele două s-au îmbrățișat apoi, iar Dokic chiar a avut lacrimi în ochi, ea fiind luată cu totul prin surprindere de vorbele senzaționale venite din partea fostei sale adversare.

”M-ai făcut să plâng! Nu pot să cred că plâng”, a apucat să spună Dokic.

Reclamă

Jelena Dokic, momente tulburătoare

Chiar la finalul lui 2021, Dokic a avut un mesaj prin care și-a speriat fanii. Jelena Dokic a ajuns la 38 de ani, dar este încă traumatizată de drama prin care a trecut din cauta tatălui ei.

„Bună tuturor! Sunt sigură că ați observat că lipsesc de pe rețelele sociale de ceva vreme. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de îngrijorare Apreciez foarte mult! Trec printr-o perioadă foarte grea chiar acum și am nevoie doar de ceva timp pentru a-mi vindeca și procesa durerea și traumele.

Știu că mulți dintre voi mi-ați scris și nu am răspuns, dar să știți că văd mesajele voastre și le apreciez foarte mult, dar nu sunt într-o stare bună acum să vă răspund și să comunic cu voi toți, ca de obicei. Îmi pare rău pentru asta! Voi mai sta departe de rețelele sociale ceva timp”, e mesajul postat de Dokic.

Reclamă 4 / 0/3

Jelena Dokic, probleme uriaşe din cauza tatălui ei

În 2019, Jelena Dokic susţinea că a fost foarte aproape de sinucidere din cauza tatălui ei, Damir, care a supus-o la violenţă timp de 13 ani.

„M-am luptat cu depresia 10 ani şi am fost aproape să mă sinucid după toate lucrurile pe care mi le-a făcut tatăl meu, abuzurile lui şi violenţa domestică la care am fost martoră.

Am încercat reconcilierea în trecut, dar nu mai văd motivul pentru a o face și acum. Cu timpul, mi-am dat seama că acest lucru nu se poate întâmpla. E timpul să merg înainte şi să nu-mi mai irosesc timpul pentru asta sau pentru un om de acest gen”, a spus Dokic, cu doi ani în urmă.

Dokic a adunat patru turnee câştigate în întreaga carieră. Cea mai mare performanţă reuşită la un turneu major a fost o semifinală la Wimbledon, la ediţia din 2020. Acolo, ea a fost învinsă de Lindsay Davenport (4-6, 2-6).

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și