Închide meniul

Horia Tecău a pierdut finala turneului de la Barcelona. Românul şi Kevin Krawietz, învinşi în meciul jucat cu trofeul pe masă!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 aprilie 2021, 13:59

Horia Tecău a pierdut finala turneului de la Barcelona. Românul şi Kevin Krawietz, învinşi în meciul jucat cu trofeul pe masă!

Ce performanță! Horia Tecău şi Kevin Krawietz s-au calificat la Turneul Campionilor

Zuma Press / Simon HastegÃ…Rd via Hepta

Tecău şi Krawietz au fost învinşi în finală de perechea favorită principală, Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Columbia), scor 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat 69 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigătorii turneului au obţinut 58.500 de dolari şi 500 de puncte, iar Tecău şi Krawietz 39.300 de euro şi 300 de puncte. Perechea româno-germană a disputat a doua finală împreună. Pe 7 martie, aceştia erau învinşi de Nikola Mektic/Mate Pavic cu 7-6 (9-7), 6-2, la Rotterdam.

Simona Halep vrea tripla la Madrid! "Este un turneu special, pentru că este al domnului Țiriac. Mă simt răsfăţată"

Simona Halep a pierdut meciul cu Aryna Sabalenka şi a plecat direct din Germania către Spania. A treia jucătoare a lumii va participa la turneul de la Madrid, patronat de Ion Ţiriac, şi are ambiţii mari.

Reclamă

"O să învăț din meciul cu Sabalenka și o să joc mai bine în următorul meci. Nu revin în țară, merg direct la Madrid. Începe miercuri sau joi turneul. Trebuie să merg cu trei zile înainte, așa este regula de bulă.

Este un turneu special, pentru că este al domnului Țiriac și mereu mă simt extraodinar de bine acolo. Îmi plac condițiile de acolo, sunt răsfățată la Madrid. O să am oameni dragi lângă mine, vine și prietenul meu (n.r Toni Iuruc). O să fie un turneu frumos indiferent de rezultat, așa că o să mă bucur din plin", a spus Halep, citată de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și