Închide meniul
Video

Horia Tecău, despre "închisoarea" de la New York: "Era tot timpul sentimentul ăla de stres, să iasă bine testul"

Gal Dorin Publicat: 10 septembrie 2020, 17:22

Reclamă

profimediaimages

Horia Tecău

Tecau s-a intors cu un munte de bagaje de la New York, unde a ajuns până în semifinalele US Open. Din cauza restrictiilor dure impuse pentru a evita răspândirea noului coronavirus, multi jucatori regreta ca au mers in Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Era tot timpul sentimentul ăla de stres, să iasă bine testul”. Totuși, Tecău a găsit și o parte pozitivă a acestor evenimente:  ”Am stat între noi, jucătorii între noi, am vorbit mai mult ca niciodată”, a declarat el la sosirea în țară. 

Ce crede Horia Tecău despre descalificarea lui Novak Djokovic

”Despre descalificarea lui Djokovic s-a discutat cel mai mult. E corectă descalificarea, nu și amenda”, a spus Tecău, despre incidentul în care sârbul a lovit din greșeală cu mingea un arbitru de linie.

”Adică sa ţi se retragă tot prize-money-ul turneului, adică tu să ajungi în finală şi se întâmplă gestul ăsta, să ţi se retragă un milion şi ceva de dolari…”.

Tecau  inca nu stie  daca va putea juca dublu mixt cu Halep la Roland Garros. Gică Hagi pariaza pe Halep pentru inca un trofeu la Paris

Horia Tecău o are de ceva vreme parteneră în proba de dublu mixt pe Simona Halep. Totuși, cei doi încă nu știu dacă vor putea fi parteneri pe zgura franceză. 

Reclamă
Reclamă 4

Gheorghe Hagi este sigur că Simona Halep a ajuns în cea mai bună formă a sa ca jucătoare și că are toate șansele să câștige din nou trofeul, exact așa cum a făcut în 2018.
”Acum, a ajuns la maturitate, cum i-am zis eu… Ea, până în semifinale, joacă meciuri amicale”, a declarat Regele.

Openul francez este programat să înceapă în acest an pe data de 21 septembrie.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:20

VIDEOLarry Ten Voorde a câştigat cursa de Porsche Supercup din Austria, LIVE în AntenaPLAY! A treia victorie a olandezului

13:07

Selecţionerul Danemarcei a răbufnit după înfrângerea cu Germania: „M-am săturat de aceste decizii ridicole”

12:07

Momentul critic în care Edi Iordănescu le-a promis celor din familia sa că îşi va da demisia după EURO 2024

12:00

VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian

11:55

Anglia – Slovacia LIVE TEXT (19:00). Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024

11:26

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și