Închide meniul

Horia Tecău, discurs emoționant la meciul de retragere: „Luptați pentru visul vostru!” Simona Halep, într-o postură inedită

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2022, 21:52

Horia Tecău, discurs emoționant la meciul de retragere: „Luptați pentru visul vostru! Simona Halep, într-o postură inedită

Horia Tecău se retrage din tenis

Horia Tecău a avut un discurs emoționat la meciul de retragere din cadrul Sports Festival. Prezentă la eveniment, Simona Halep a fost pusă într-o postură inedită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horia Tecău se retrage, vineri, la Sports Festival, într-o ceremonie plină de emoţie. „Luptaţi pentru visul vostru şi bucuraţi-vă de călătorie”, a spus tenismenul.

Horia Tecău, discurs emoționant la meciul de retragere

Două fete refugiate din Ucraina au prezentat un moment artistic şi de acrobaţie, Iulia şi Olia (Duo Gemini), sub numele „Visul pentru pace”, în timp ce spectatorii şi-au ţinut lumina telefoanelor aprinse.

La ceremonie au fost prezenţi Ilie Năstase, dar şi primarul Emil Boc, Adrian Mutu, Daniel Niculae, Andrei Pavel, Gabriel Trifu, Marius Copil şi Robert Lindstedt, Patrick Mouratoglou, Simona Halep, foşti antrenori ai lui Horia, dar şi Bethanie Mattek-Sands.

„Îi mulțumesc orașului Cluj și celor de la Sports Festival, dar și publicului clujean, mă bucur enorm să văd sala plină și să văd cum e acest sentiment. Primul titlu de GS câștigat la Australian Open, la dublu-mixt cu Bethanie Mattek-Sands, care e aici prezentă e special. 

Reclamă

Mă cunosc de la juniorat cu Bethanie, la Australian Open, ea pierduse la simplu, era toată plânsă. Am rugat-o să intre alături de mine pe teren, a plâns tot meciul, am reușit să ne mobilizăm și mai departe am reușit să câștigăm turneul. E o lecție de viață, de prietenie”, a spus Horia Tecău, citat de sport.ro.

Simona Halep, ipostază inedită la meciul de retragere a lui Tecău

Simo a lăsat racheta deoparte racheta de tenis și s-a urcat pe scaunul arbitrului. Campioana noastră n-a mai împărțit niciodată dreptatea la un meci. „E prima dată, n-am mai fost în scaunul de arbitru până acum”, a spus, amuzată, Simona.

Sursa: as.ro

Simona Halep si Horia Tecău au fost adversari într-un meci demonstrativ la dublu-mixt. Simo a făcut echipă cu antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, iar Tecău a jucat alături de Bethanie Mattek-Sands.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase, mesaj pentru Horia Tecău: „Îmi pare rău că te retragi!”

Ilie Năstase a ținut să-l felicite pe Horia Tecău pentru activitatea sportivă deosebită.

Cu racheta asta de lemn am jucat şi eu. Dacă vrei să aprinzi focul repede, o poţi folosi. Îmi pare rău că te retragi. Te felicit„, a spus Năstase, care i-a predat racheta sa lui Horia Tecău.

În cariera sa, Horia Tecău, acum pe locul 19 ATP la dublu, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, dintre care trei de grand slam, Wimbledon, în 2015, US Open, în 2017, ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt, în 2012, împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Din tenis, Horia Tecău, 36 de ani, a câştigat premii brute de peste 5,8 milioane de dolari.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și