Închide meniul

Iga Swiatek – Aryna Sabalenka, duel teribil în semifinalele Turneului Campioanelor

Dan Roșu Publicat: 4 noiembrie 2023, 10:13

Reclamă
Iga Swiatek – Aryna Sabalenka, duel teribil în semifinalele Turneului Campioanelor

Iga Swiatek - Aryna Sabalenka, duel teribil în semifinalele Turneului Campioanelor

Iga Swiatek - Aryna Sabalenka, duel teribil în semifinalele Turneului Campioanelor - Profimedia Images

Iga Swiatek – Aryna Sabalenka este duelul teribil în semifinalele Turneului Campioanelor. În cealaltă semifinală de la Cancun se vor duela Jessica Pegula şi Coco Gauff.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek (numărul 2 mondial) şi Coco Gauff (numărul 3) s-au calificat în semifinalele Turneului Campioanelor de la Cancun.

Iga Swiatek – Aryna Sabalenka, duel teribil în semifinalele Turneului Campioanelor

Gauff a câştigat o bătălie între două dintre campioanele de Grand Slam din acest sezon la GNP Seguros WTA Finals, învingând-o pe Marketa Vondrousova cu 5-7, 6-7(4), 6-3 în ultima rundă a grupelor, vineri seara.

Iga Swiatek a ajuns în semifinale după victoria cu Ons Jabeur, scor 6-1, 6-2.

Tot în semifinale s-a calificat şi Arina Sabalenka, care a trecut de Elena Rîbakina, scor 6-2, 3-6, 6-3.

Reclamă

Partidele din semifinale se joacă sâmbătă seară, după următorul program: Jessica Pegula – Coco Gauff şi Iga Swiatek – Arina Sabalenka.

Aryna Sabalenka a acuzat WTA de organizarea precară a Turneului Campionilor

Aryna Sabalenka acuză WTA de organizarea precară a Turneului Campioanelor, competiţia de final de sezon din circuitul profesionist feminin, care are loc în Mexic, informează DPA.

Oraşul Cancun a fost anunţat în urmă cu două luni drept gazdă a acestui turneu care reuneşte cele mai bune opt jucătoare ale sezonului, iar primele meciuri s-au disputat cu o săptămână în urmă.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt bucuroasă că am putut să rămân concentrată în această seară, să depăşesc condiţiile şi să joc bine. Trebuie să spun însă că sunt foarte dezamăgită de WTA şi de experienţa de până acum la WTA Finals.

Ca jucătoare, mă simt cu adevărat nerespectată de WTA. Cred că majoritatea dintre noi suntem. Nu este nivelul de organizare pe care îl aşteptam pentru acest turneu”, a subliniat jucătoarea belarusă, care subliniat că nu se simte ”în siguranţă” pe terenul de la Cancun, unde s-a putut antrena pentru prima oară cu o zi înaintea startului competiţiei.

Un contract foarte profitabil pentru WTA cu oraşul chinez Shenzhen pentru organizarea Turneului Campioanelor a demarat în 2019, însă a fost perturbat de pandemia de Covid-19, iar competiţia nu a mai revenit de atunci în China, după scandalul generat de dispariţia jucătoarei Shuai Peng.

Este al treilea an consecutiv în care o decizie tardivă este luată în privinţa organizării turneului, cu oraşul mexican Guadalajara desemnat drept gazdă în 2021, urmată de Fort Worth (SUA), anul trecut, unde principalele titluri ale presei s-au referit la afluenţa slabă.

Au existat speculaţii intense în acest an referitoare la organizarea Turneului Campioanelor în Arabia Saudită, iar acordul pe un singur an cu Cancun lasă uşa deschisă pentru desfăşurarea competiţiei în regatul din Orientul Mijlociu începând din 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și