Închide meniul

Iga Swiatek, reacție amuzantă după câștigarea US Open 2022: ”Chiar dacă pierdeam acum, am câştigat deja turneul pentru că am o fotografie cu el”

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2022, 9:07

Reclamă
Iga Swiatek, reacție amuzantă după câștigarea US Open 2022: ”Chiar dacă pierdeam acum, am câştigat deja turneul pentru că am o fotografie cu el”

Iga Swiatek, reacție amuzantă după câștigarea US Open 2022

Iga Swiatek e campioană la US Open 2022 / Profimedia Images

Iga Swiatek a avut o reacție amuzantă după câștigarea US Open 2022. Liderul mondial s-a impus în finala de la Flushing Meadows, 6-2, 7-6, în fața lui Ons Jabeur. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, ea a declarat că oricum se considera o învingătoare, pentru că avea o poză cu celebrul cântăreț Seal. „Am întâlnit atât de mulţi oameni minunaţi precum Lindsey Vonn. Seal, de asemenea. După ce l-am întâlnit, mi-am spus: `Chiar dacă pierd acum, am câştigat deja turneul pentru că am o fotografie cu el`”, a spus poloneza.

Iga Swiatek, reacție amuzantă după câștigarea US Open 2022

Sportiva câştigătoare este prima poloneză campioană la US Open, la simplu. Iga Swiatek mai are în palmares două trofee de grand slam, obţinute la Roland Garros, în 2020 şi 2022. De asemenea, pentru ea este al şaptelea trofeu din acest sezon, după Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart, Roma şi Roland-Garros.

„Sunt foarte mândră de mine pentru că nu a fost un meci uşor, deşi am dominat la start. Ştiam că va fi greu şi că Ons (Jabeur) va profita de fiecare dintre greşelile mele. Nu am vrut să dau înapoi. Setul secund a fost foarte antrenant, mă bucur că am reuşit să pun puţin mai multă intensitate şi energie pentru a încheia partida.

Sunt mai ales mândră că nu mă prăbuşesc mental în momentele importante. Nu regret chiar dacă pierd, ştiu că dau 100%. Îmi folosesc bine calităţile. Ştiu că mai am multe progrese de făcut pe teren. Nu mă aşteptam să câştig la US Open, unde suprafaţa este foarte rapidă. Sunt mândră, dar şi puţin surprinsă”, a mai spus Swiatek.

Reclamă

Iga Swiatek a câștigat o sumă uriașă la US Open 2022

Swiatek a obţinut la US Open 2,6 milioane de dolari, în timp ce Jabeur a obţinut 1,3 milioane de dolari.

Liderul WTA, poloneza Iga Swiatek, a câştigat, sâmbătă, turneul US Open, al treilea săuu trofeu de grand slam.

Swiatek a învins-o în finală pe sportiva tunisiană Ons Jabeur, numărul 5 mondial, scor 6-2, 7-6 (5), într-o oră şi 50 de minute.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11
mai
0:40
VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley
23:43 Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai Vezi toate știrile
Citește și