Închide meniul

Iga Swiatek, revenire incredibilă la Roland Garros! A salvat o minge de meci în faţa lui Naomi Osaka şi e în turul 3

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2024, 21:50

Reclamă
Iga Swiatek, revenire incredibilă la Roland Garros! A salvat o minge de meci în faţa lui Naomi Osaka şi e în turul 3

Iga Swiatek, revenire incredibilă la Roland Garros

Iga Swiatek, revenire incredibilă la Roland Garros - Profimedia Images

Iga Swiatek a avut parte de o revenire incredibilă la Roland Garros 2024. Numărul unu mondial a fost condusă cu 2-5 şi 0:30 în decisiv de către Naomi Osaka, dar, după ce a salvat o minge de meci, s-a calificat în turul 3 de la Openul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un prim set câştigat la tie-break de poloneza de pe locul 1 mondial, a urmat un act adjudecat la 1 de fostul lider al clasamentului WTA. A fost primul set pierdut la 1 de Iga, la Roland Garros, din 2019 până acum.

Iga Swiatek, revenire incredibilă la Roland Garros

Osaka a jucat ca în vremurile care i-au adus patru titluri de Grand Slam şi a ajuns repede la 4-1 în decisiv. A fost chiar şi 5-2 şi 30-0 pentru nipona de 26 de ani. Atunci, Swiatek a reuşit o serie de cinci game-uri câştigate, timp în care a salvat şi o minge de meci, şi a obţinut victoria.

A fost 7-6, 1-6, 7-5 pentru Iga Swiatek care a înregistrat al 16-lea succes consecutiv la Roland Garros, serie ce i-a adus şi titlurile din 2022 şi 2023. „A fost un meci care a avut de toate”, au notat cei de la WTA. În turul 3, ea se va duela cu învingătoarea dintre Fett şi Bouzkova, meci întrerupt la 6-2, 1-0 pentru jucătorea din Cehia.

Reclamă
Reclamă

Iga Swiatek îşi continuă seria incredibilă din acest sezon, pe zgură. Ea s-a impus deja la turneele de la Madrid şi Roma, după două finale adjudecate în faţa rivalei Aryna Sabalenka.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-1. Tachtsidis a egalat! Clujenii ţintesc al şaselea meci fără eşec

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și