Închide meniul

Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Stuttgart după abandonul lui Ons Jabeur

Dan Roșu Publicat: 22 aprilie 2023, 21:40

Reclamă
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Stuttgart după abandonul lui Ons Jabeur

Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Stuttgart

Iga Swiatek și Ons Jabeur / Profimedia Images

Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Stuttgart! Ons Jabeur a abandonat sâmbătă în semifinalele turneului Porsche Tennis Grand Prix, de la Stuttgart, iar adversara ei, Iga Swiatek, s-a calificat în ultimul act.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Swiatek (21 de ani, locul 1 WTA), cap de serie nr 1 al turneului, a început în forţă meciul cu Ons Jabeur (28 de ani, locul 4 WTA), cap de serie nr 3, poloneza conducând cu 3-0 în primul set.

Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Stuttgart

Accidentată la gambă, Jabeur a încercat să continue partida, dar a fost nevoită să renunţe şi să abandoneze, cu lacrimi în ochi, iar Swiatek s-a calificat în finală, unde îşi va apăra titlul în faţa belarusei Aryna Sabalenka.

Sabalenka (24 de ani, locul 2 WTA), cap de serie nr 2, a dispus în două seturi, 6-1, 6-2, de rusoaica Anastasia Potapova (22 de ani, locul 24 WTA).

Finala se va disputa duminică.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și