Închide meniul

Ilie Năstase, dezvăluire despre starea Simonei Halep în timpul meciurilor! „Nici Marcu, nici Dobre, nici taică-su, nici eu, nu putem să îi mai dăm niciun sfat când e pe teren”

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2022, 19:14

Reclamă
Ilie Năstase, dezvăluire despre starea Simonei Halep în timpul meciurilor! „Nici Marcu, nici Dobre, nici taică-su, nici eu, nu putem să îi mai dăm niciun sfat când e pe teren

Ilie Năstase, dezvăluire despre starea Simonei Halep în timpul meciurilor

Profimediaimages

“Este un start perfect pentru Simona Halep. Chiar dacă vorbim de un turneu mai mic, forma arătată, încrederea, sunt la un nivel mare şi acum contează ca toate acestea să se vadă la Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mă bucur că nu joacă la Sydney. De asta mă bucur cel mai mult. A jucat o săptămână aici, îi ajunge. Dacă s-ar fi dus şi acolo şi ar fi ajuns în fazele finale sau ar fi câştigat turneul, ar fi ajuns obosită la Australian Open. E foarte important”, a spus Ilie Năstase, citat de fanatik.ro.

Ilie Năstase: Simona Halep nu mai are nevoie de antrenor în timpul meciurilor

Simona Halep i-a mulţumit lui Darren Cahill de mai multe ori în ultimele zile pentru ajutorul pe care i l-a acordat pe teren şi în afara lui. Năstase condideră că, cel puţin după ce intră în arenă, românca ajunsă la 30 de ani nu mai are nevoie de sfaturile antrenorilor.

“Adrian Marcu, Daniel Dobre sunt foşti jucători de tenis, au experienţă mare şi în antrenorat, este foarte bine pentru Simona. Dar odată ce a intrat pe teren, nu poate să îi mai spună nimeni nimic. Este doar ea.

Nici Marcu, nici Dobre, nici taică-su, nici eu, nu putem să îi mai dăm niciun sfat când e pe teren. Va avea o săptămână în care să se pregătească pentru Australian Open şi la ce formă a arătat până acum, poate să arate lucruri bune”, a mai spus Năstase.

Reclamă

Simona Halep l-a cucerit pe Mats Wilander!

Simona Halep l-a cucerit pe Mats Wilander. Expertul Eurosport susţine că românca va mai câştiga un Grand Slam şi că va reveni în Top 3 WTA, dacă va continua să evolueze cum a făcut-o în acest început de an. Simo s-a impus, azi, la Melbourne Summer Set 1.

”Simona Halep va fi foarte dificil de învins. Nu o să `ucidă’ pe nimeni pe teren în materie de putere, dar nu așa a câștigat cele două titluri de Grand Slam pe care le are în palmares. E foarte experimentată, nu e o jucătoare în vârstă, dar are experiență în comparație cu majoritatea adversarelor sale.

E adevărat că nu are armele adversarelor sale, dar cred că depinde doar de ea dacă va mai câștiga titluri de Grand Slam. Apare mereu pe teren pregătită să lupte, va fi foarte greu pentru oricine o întâlnește.

Reclamă 4 / 0/3

Mats Wilander crede că Simona Halep va mai câştiga turnee de Grand Slam

Cred că Simona are șanse foarte mari să se lupte pentru cea mai înaltă poziție în clasamentul WTA. Cred că e mult mai simplu să fii sus în clasament decât să câștigi un Grand Slam. Ca să fii pe locurile 1, 2 sau 3 tot ce trebuie să faci e să fii constant.

Ca să câștigi un Grand Slam ai nevoie de noroc, ai nevoie să nu întâlnești o jucătoare precum Sabalenka, o tenismenă care lovește foarte puternic. Totuși, cred că încrederea ei crește de fiecare dată când e la un turneu major. Cred că va mai cuceri un titlu de Grand Slam și dacă continuă să joace ca până acum, va reveni în Top 3 WTA”, a spus Mats Wilander, potrivit eurosport.ro.

Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 6-3. Simona este noua campioană de la Melbourne Summer Set 1. Cap de serie numărul 2, românca a triumfat în competiţia de categorie WTA 250. A câştigat astfel cel de-al 23-lea turneu din carieră.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și