Închide meniul

Ilie Năstase, fascinat de noul campion de la Wimbledon. Comparație între Carlos Alcaraz și Rafael Nadal

Alex Ioniță Publicat: 17 iulie 2023, 18:53

Reclamă
Ilie Năstase, fascinat de noul campion de la Wimbledon. Comparație între Carlos Alcaraz și Rafael Nadal

Ilie Năstase, fascinat de noul campion de la Wimbledon

Ilie Năstase, în costumul de general / Profimediaimages

Ilie Năstase, fascinat de noul campion de la Wimbledon. Fostul mare sportiv a vorbit despre senzația tenisului mondial, Carlos Alcaraz, după ce spaniolul a câștigat turneul de la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul a pus mâna pe al 2-lea turneu de Grand Slam al carierei, după ce l-a învins pe Novak Djokovic în finala de la All England Club. Carlos Alcaraz s-a impus cu 1-6, 7-6(6), 6-1, 3-6, 6-4 la capătul unui meci care a durat 4 ore şi 44 de minute.

Ilie Năstase, fascinat de noul campion de la Wimbledon. Fostul mare sportiv l-a lăudat pe Carlos Alcaraz

Fostul jucător de tenis, general în Armata României, l-a lăudat pe câștigătorul turneului de la All England Club, Carlos Alcaraz. Ilie Năstase este de părere că spaniolul este deja un jucător foarte bun, dar încă nu știe ce i-ar putea rezerva viitorul, decoarece Alcaraz are doar 20 de ani.

„Copilul acesta joacă bine. A luat și US Open, era numărul 1 oricum! Copilul nu mai are nevoie de… toată lumea spune că o să ajungă sus. E deja bun! Mai jos nu se duce, mai sus, da!

Să nu ne grăbim însă. L-a învins pe Djokovic, dar nu putem să facem pronosticuri în privința numărului de Grand Slam-uri la care va triumfa. Nu cred că poate spune cineva că va câștiga, să zicem, 20 și ceva de Grand Slam-uri. E foarte greu de spus! Posibil să aibă probleme cu alții, mai puțin buni ca el. Nu e obligatoriu ca, dacă l-a bătut pe Djokovic, să îi învingă pe toți. Toți vor să îl bată acum!

Reclamă

Copilul arată bine până acum, pe zgură poate joacă bine, cel mai bine, așa a crescut, ca Nadal. Dar, dacă poate să câștige și pe iarbă, cum a câștigat și Nadal, cu atât mai bine. Dacă a luat două Mari Șlemuri până acum, înseamnă că poate să mai ia și de acum înainte”, a spus Ilie Năstase, pentru sport.ro.

Dezvăluire incredibilă despre Carlos Alcaraz. Liderul ATP nu a părăsit casa părinților

Potrivit informațiilor oferite de thesun.co.uk, liderul ATP Carlos Alcaraz nu a s-a mutat încă din casa părinților, chiar dacă a încasat sume imense datorită performanțelor din tenis. După succesul de la All England Club, Alcaraz se va întoarce în Spania, acolo unde locuiește alături de părinții lui într-un apartament din El Palmar, de lângă orașul Murcia.

Jucătorul de 20 de ani a strâns în cariera sa o sumă impreionantă din tenis, dar a ales să nu investească momentan într-o locuință luxoasă, așa cum multă lume se aștepta. Apartamentul în care sportivul locuiește alături de familia sa, atunci când nu concurează în nicio competiție, ar valora în jur de 200.000 de dolari care reprezintă doar o mică parte din averea acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru victoria din finală de la Wimbledon, Carlos Alcaraz a primit un cec de 2.350.000 de lire sterline (n.r. 3.076.000 de dolari). Tânărul în vârstă de 20 de ani a dat o nouă lovitură financiară de proporţii. Până să ia startul pe iarba londoneză, ibericul câştigase 4.831.089 de dolari. Astfel, Alcaraz ajunge la câştiguri, din tenis, de aproape 20 de milioane de dolari. Este o sumă cu adevărat fabuloasă, ţinând cont că este la început de carieră.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și