Închide meniul

Ilie Năstase, mesaj superb după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea din tenis: „Cel mai mare din toate timpurile!”

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2024, 17:03

Reclamă
Ilie Năstase, mesaj superb după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea din tenis: „Cel mai mare din toate timpurile!

Ilie Năstase, mesaj superb după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea din tenis

Colaj cu Ilie Năstase și Rafael Nadal / Profimedia

Ilie Năstase a transmis un mesaj superb după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea din tenis. Nasty a reacționat, după ce spaniolul și-a făcut decizia publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal a anunțat că se va retrage după ce o va reprezenta pe Spania, la Cupa Davis, în luna noiembrie, la Malaga. Astfel, tenismenul ajuns la 38 de ani își va juca ultimul meci în țara natală.

Ilie Năstase, mesaj superb după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea din tenis

Ilie Năstase a spus că Rafael Nadal este cel mai mare tenismen din toate timpurile, pe zgură. Fostul mare sportiv român și-a argumentat opinia și a explicat că spaniolul a muncit enorm pentru toate rezultatele obținute.

Totodată, „Nasty” a tras și un semnal de alarmă și a menționat că primul an, după retragere, va fi unul dificil pentru Nadal.

„Cum credeți voi că Rafa a obținut fiecare punct pe zgură? Cu multă muncă! Iar la începutul de carieră Rafa alerga pe teren și avea o condiție fizică incredibilă. Și, l-a ținut cam 10 ani condiția asta fizică.

Reclamă
Reclamă

Are 14 Grand Slamuri pe zgura de la Roland Garros. Are atâtea și atâtea turnee câștigate pe zgură la Monte Carlo, Roma, Barcelona și Madrid. Meciurile astea pe zgură îți aduc statisfacții, dar îți și macină organismul. Deși nu îmi place să fac comparații, totuși Rafa Nadal va rămâne în istorie drept cel mai mare tenisman al tuturor timpurilor de pe zgură.

Mă bucur că a ales să se retragă după ce își va reprezenta țara în Cupa Davis. Foarte frumos din partea lui! Însă, vă spun încă de pe acum. În primul an de după retragere o să te trezești din pat cu gândul să mergi la antrenamente sau vei sta cu grijă să nu pierzi avionul pentru nu mai știu ce turneu. Eu așa am pățit. Mă trezeam din pat și mă uitam la ceas și la geanta de antrenament”, a spus Ilie Năstase, potrivit prosport.ro.

Și Cristiano Ronaldo a reacţionat după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea!

Cristiano Ronaldo a reacţionat după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea. Starul portughez şi marele campion spaniol sunt prieteni din perioada în care Ronaldo evolua la Real Madrid.

Reclamă

Chiar dacă unchiul său a jucat pentru FC Barcelona, Nadal ţine cu Real Madrid. Miguel Angel Nadal îl lua alături de el pe nepotul lui, Rafa Nadal, la meciurile Barcelonei, dar cel ce avea să cucerească 22 de titluri de Grand Slam a devenit un mare suporter al marii rivale a Barcei.

„Rafa, ce carieră incredibilă ai avut! Dedicația, pasiunea și talentul tău incredibil au inspirat milioane de oameni din întreaga lume.

A fost o onoare să fiu martorul călătoriei tale și să te pot numi prieten – felicitări pentru o carieră uimitoare și retragere plăcută!”, i-a transmis Cristiano Ronaldo, pe Instagram, lui Rafael Nadal.

Cristiano Ronaldo (39 de ani) poate fi urmărit în Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Ronaldo, care a marcat peste 900 de goluri în carieră, îşi doreşte să atingă borna impresionantă de 1.000 de goluri.

Rafael Nadal a anunţat, joi, că se retrage din tenis! Deţinătorul a 22 de titluri de Grand Slam a postat un mesaj emoţionat, în care apare cu lacrimi în ochi, pe contul lui de Instagram.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:14

FCSB, anunţ de ultim moment despre duelul cu Rangers! Când vor fi puse în vânzare biletele: „Interesul e foarte mare!”

19:11

„A fost un exemplu!” Carlos Alcaraz, discurs emoționant după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea: „Îți mulțumesc!”

18:43

Jules Kounde, mesaj dur pentru jurnaliştii care au criticat modul în care se îmbracă fotbaliştii din lotul Franţei. ”Vă promit”

18:26

FotoToți câștigătorii Balonului de Aur, din 1956 până în 2023! Imagini cu cei mai buni jucători ai lumii, de la Sir Matthews la Messi

17:44

„Mă va ţine în priză”. George Russell e cu ochii pe viitorul coleg de la Mercedes. Kimi Antonelli va debuta în Formula 1 în 2025

17:39

Victor Angelescu a rupt tăcerea despre viitorul lui Marius Şumudică: „Au fost discuţii!” Ce s-a întâmplat la Rapid

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 4 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 5 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 6 Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune
Citește și