Închide meniul

Indian Wells 2021 | Prima reacţie a Simonei Halep, după ce s-a calificat în turul al treilea. Obiectivul anunţat şi ce a nemulţumit-o în partida cu Marta Kostyuc

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2021, 0:41

Reclamă
Indian Wells 2021 | Prima reacţie a Simonei Halep, după ce s-a calificat în turul al treilea. Obiectivul anunţat şi ce a nemulţumit-o în partida cu Marta Kostyuc

Simona Halep a învins-o pe Marta Kostyuk

Profimedia

Simona Halep a dezvăluit că, deşi nu a avut o atitudine potrivită, jocul agresiv a făcut-o să câştige partida cu Marta Kostyuk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E un turneu frumos şi mereu când revin aici mă simt extraordinar. Este foarte frumos să fiu din nou sănătoasă şi să să fiu în stare să concurez la acest nivel. Este întotdeauna greu să joc acest turneu pentru că fiecare jucătoare evoluează atât de bine. Să joc în octombrie aici este şi mai special, deoarece eram obişnuite să jucăm în martie, dar este foarte frumos din partea organizatorilor să ţină acest turneu, în acest an şi le mulţumesc pentru asta.

Este o plăcere să revin aici şi să joc. Mi-a lipsit mult să joc la acest nivel, în acest an, pentru că am fost accidentată şi multe luni nu am putut disputa meciuri. Am venit aici un pic mai agresivă decât în mod normal, încerc să-mi îmbunătăţesc jocul meu, să mă îmbunătăţesc pe mine. Atitudinea mea nu a fost extraordinară, dar continui să muncesc şi e o plăcere să fiu din nou aici şi să câştig un meci la Indian Wells„, a spus Simona Halep, la interviul acordat chiar pe teren.

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea de la Indian Wells

Simona Halep, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 11, s-a calificat, vineri, în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells, după victoria obţinută în faţa sportivei Marta Kostiuk din Ucraina, locul 58 WTA, cu scorul de 7-6 (2), 6-1.

La ultima ediţie a acestei competiţii, disputată în 2019 (anul trecut nu s-a desfăşurat din cauza pandemiei), Simona Halep a fost eliminată în optimi, de Marketa Vondrousova. În 2015, Simona Halep a câştigat trofeul în deşertul californian.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:13 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi Vezi toate știrile
Citește și