Închide meniul

Ion Țiriac, anunț uriaș în prima zi de Paște. Gestul făcut pentru mii de persoane, la 3 ani după un nou moment memorabil: "Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 9:48 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:35

Ion Țiriac, anunț uriaș în prima zi de Paște. Gestul făcut pentru mii de persoane, la 3 ani după un nou moment memorabil: "Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ion Tiriac

Turneul de la Madrid din acest an se disputtă cu spectatori. Doar 50 la sută din capacitatea tribunelor este ocupată, din cauza regulilor impuse de pandemie. Țiriac spune că acest lucru l-a costat mai mult ca anul trecut, deși acum scoate bani și de pe bilete. Astfel, omul de afaceri a oferit un loc de muncă unui număr de aproximativ 2.000 de persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spre norocul nostru, Madridului îi merge mult mai bine decât Europei în general. De la ultimul oraș în Europa, a ajuns cel mai acătării din punct de vedere al numărului infectaților. Vor fi măsuri extraordinare, vor fi costuri peste costuri. Mă costă mult mai mult acum anul acesta, cu 50% din capacitate.

Socoteala e că trebuie să angajez undeva între 1500 și 2000 de oameni mai mult pentru acest turneu. Un turneu are foarte multe costuri. Nici partenerii nu prea mai plătesc tot, nu vor să plătească, pentru că nu mai sunt la fel de mulți spectatori. Dar serviciile trebuie date.”, a declarat Ion Țiriac, pentru GSP.ro.

Ion Țiriac, recunoscut pentru faptul că îi ajută pe cei din jur

Deși nu apare des în spațiul public, Ion Țiriac îi ajute mereu pe cei din jur. Un episod memorabil datează de acum 3 ani. Boris Becker, omul pe care l-a dus pe culmile gloriei în tenis, a ajuns în situația de a/și vinde trofeele pentru a supraviețui. În acel moment, Țiriac a făcut o afirmație incredibilă.

Boris Becker a fost ajutat în carieră de Ion Ţiriac. Miliardarul i-a fost manager celui care la 17 ani reuşea să câştige turneul de la Wimbledon. Becker şi Ţiriac au o relaţie extrem de apropiată. De altfel, Ţiriac a recunoscut că îl consideră pe Boris Becker ca fiind parte din familia sa.

Reclamă

Boris Becker a intrat în faliment cu 3 ani în urmă, iar legea germană i-a impus să vândă din posesiunile de valoare pentru a achita datoriile. Atunci, fostul manager al lui Boris Becker, Ion Ţiriac, s-a oferit să îl ajute cu bani pe german, dar acesta l-a refuzat.

Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă„, spunea Ion Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ion Țiriac patronează turneul de la Madrid
  • Anunțul făcut de omul de afaceri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și