Închide meniul

Ion Ţiriac împlineşte 82 de ani. Ce mesaj a primit miliardarul român de la Simona Halep. Imagini spectaculoase!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2021, 9:58 / Actualizat: 27 iunie 2022, 16:37

Ion Ţiriac împlineşte 82 de ani. Ce mesaj a primit miliardarul român de la Simona Halep. Imagini spectaculoase!

Profimediaimages

Ion Ţiriac, felicitat de Simona Halep

Ion Ţiriac împlineşte astăzi 82 de ani, iar Simona Halep a ţinut să marcheze momentul şi i-a transmis un mesaj de felicitare pe Instagram. „La multi ani Mister T.„, a reacţionat ocupanta locului 3 WTA. Simona Halep a postat şi mai multe imagini pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, alături de al doilea cel mai bogat român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep regretă că nu e la Madrid de ziua lui Ion Ţiriac

În una dintre imagini, Halep este alături de Ţiriac la petrecerea din 2019, de la Madrid, când miliardarul a împlinit 80 de ani. Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Boris Becker şi Bernie Ecclestone au fost printre invitaţi.

Simona a părăsit Spania după ce a fost eliminată prematur de la Madrid Open 2021, turneu patronat chiar de Ion Ţiriac. Campioana de la Wimbledon s-a ferit să anunţe, la plecarea spre Roma, ce cadou îi va oferi fostului mare jucător de tenis.

-Ce cadou i-ai făcut domnului Ţiriac?
-Păi, încă nu este ziua dumnealui (n.r. râde)! Mâine este ziua dumnealui. Nu i-am făcut încă niciun cadou. Nu pot să spun ce cadou îi voi face
„, a declarat, amuzată, Simona Halep.

Reclamă

Şi Ilie Năstase lipseşte de la petrecerea lui Ion Ţiriac

Ilie Năstase a fost printre invitaţii lui Ţiriac la petrecerea care se va da, astăzi, în capitala Spaniei. Din cauza pandemiei, „Nasty” a ales să rămână acasă.

Anul acesta am hotărât deja că nu voi merge la Madrid. Ştiu că finalele coincid cu ziua de naştere a bunului meu prieten, dar voi rămâne acasă. Am şi vorbit cu domnul Ion Ţiriac despre asta şi sper că m-a înţeles!

Vă spun sincer, să zbori trei ore şi jumătate la dus, alte trei ore şi jumătate la întoarcere, până la Madrid şi retur, cu masca aceea pe figură, e un scenariu care nu mă încântă deloc. Nu e chiar simplu să respir şi să mai şi vorbeşti prin ea! În plus, nici nu m-am vaccinat încă, aşa că am preferat ca anul acesta să nu fiu alături de Ion Ţiriac la sărbătoarea sa. Sper să mă ierte!

Reclamă 4 / 0/3

Am decis ca în vara asta să fac călătorii foarte scurte. Desigur, voi ţine cont şi de modul în care vor evolua lucrurile cu coronavirusul ăsta, dar decizia mea e luată. Prefer să rămân mai mult prin jurul casei. Plus că nu ştiu cât timp mai am să mă bucur de tot ce e în jurul meu!„, a transmis fostul lider ATP.

Recomandări
  • Ion Ţiriac sărbătoreşte la Madrid
  • Ce i-a transmis Simona Halep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și