Închide meniul

Ion Ţiriac îşi dă demisia de la Federaţia Română de Tenis! "E inadmisibil ce se întâmplă într-o țară democratică, să boicotezi în asemenea hal"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 martie 2021, 8:16

Ion Ţiriac îşi dă demisia de la Federaţia Română de Tenis! "E inadmisibil ce se întâmplă într-o țară democratică, să boicotezi în asemenea hal"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ion Ţiriac renunţă la şefia FRT

"Domnul Țiriac e extrem de dezamăgit. Și-a dorit foarte mult să vină și să ajute, dar nu și-a putut imagina că, într-o Românie a secolului 21, se poate bloca dezvoltarea unor copii. El n-a știut ce se întâmplă în instanță. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Cosac: "Probabil că Ion Ţiriac va demisiona"

Au fost zeci de termene în care ne plimbam pe acolo și eram amânați de la un termen la celălalt. Probabil că va demisiona. Chiar mi-a explicat și mi-a zis: `E inadmisibil ce se întâmplă într-o țară democratică, să boicotezi în asemenea hal…`.

Vom vedea dacă revin. Nu putem lăsa lucrurile așa. Sunt foarte multe proiecte și vrem să ducem la capăt toate procesele intentate. Chiar dacă avem familii și copii, nu putem renunța la lucrurile începute, astfel încât Federația să-și recupereze toate pierderile din această perioadă”, a spus Cosac, pentru gsp.ro. 

Ion Ţiriac demisionează din fruntea Federaţiei Române de Tenis

Ion Ţiriac a fost ales în fruntea FRT în luna iunie a anului 2019. El a primit 32 din cele 46 de voturi exprimate. Miliardarul român a putut să îşi înceapă oficial mandatul abia un an mai târziu. În iunie 2020, Federaţia a câştigat procesele cu cei care contestau alegerile.

Ţiriac a decis să renunţe la conducerea tenisului românesc. El şi-a anunţat apropiaţii că decizia sa va deveni oficială în următoarele zile. Ţiriac a fost deranjat de situaţia financiară tot mai precară a sportului românesc. Toate Federaţiile se aşteaptă la fonduri mai mici faţă de anii predenţi, după bugetul MTS va deveni cu aproape 30% mai mic.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și