Închide meniul

Ion Ţiriac, verdict în privinţa Simonei Halep: „De acolo i se trage absolut tot! Fizicul nu poate fi făcut la 30 de ani!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2022, 18:01

Ion Ţiriac, verdict în privinţa Simonei Halep: „De acolo i se trage absolut tot! Fizicul nu poate fi făcut la 30 de ani!

Ion Ţiriac , verdict în privinţa Simonei Halep

Ion Ţiriac ia vorbit despre ce trebuia să facă Simona Halep | Hepta

Ion Ţiriac, verdict în privinţa Simonei Halep. Miliardarul român e de părere că Simona Halep ar fi trebuit să lucreze mai mult pe partea fizică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac e de părere că Halpe trebuie să aibă parte de antrenamente mai tari încă din copilărie pentru a avea nu mai avea problemele fizice cu care se confruntă acum.

Ion Ţiriac, verdict în privinţa Simonei Halep

N-aș vrea să vorbesc mult despre Simona, pentru că ea are viața ei, a făcut lucruri extraordinare, e o femeie tânără. Nu pot s-o compar cu Nadal, pentru că e un pic diferită treaba…să aibă grijă de fizic, că de acolo i se trage absolut tot ce i se trage! Nu pot să am o părere calificată, pentru că n-am văzut-o cum arată fizic, n-am văzut nici cum arată tehnic în momentul de față. Practic, nu știu ce fel de strategii mai are în jocul ei, unde stă pe teren, cum se găsește.

Și apoi, cu tot respectul, Simona nu are jocuri! În ultimii doi ani, ea a jucat 10-15% din întâlnirile pe care trebuia să le joace. De asta îi e greu, nu are o bază. Din nou, numai talentul își spune cuvântul la Simona. 

O mai spun o dată. La 30 de ani, ea a făcut minuni. Dacă cineva o lua la 14 ani și o antrena ca lumea, probabil că făcea minuni înmulțite cu 3. La 14 ani, trebuia ca Halep să facă cele patru-cinci ore pe zi de antrenament, pe care nu le-a făcut. A avut extraordinar de mult talent, dar uite că fizicul nu poate fi făcut la 30 de ani, e prea târziu. La vârsta asta, pui deja ultima rotiță”, a spus Ion Ţiriac pentru gsp.ro.

Reclamă

Simona Halep e pe locul 15 WTA

Simona Halep e pe locul 15 WTA!! Simo a urcat un loc faţă de săptămâna trecută şi se află pe poziţia a 15-a în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste publicat luni, după ce a fost nevoită să abandoneze în optimi la Washington.

Simona Halep e pe locul 15 WTA!! Simo a urcat un loc faţă de săptămâna trecută şi se află pe poziţia a 15-a în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste publicat luni, după ce a fost nevoită să abandoneze în optimi la Washington.

Rusoaica Daria Kasatkina a reuşit un salt de trei poziţii şi se află acum pe 9, după titlul cucerit la San Jose. Compatrioata sa Liudmila Samsonova, campioană la Washington, a urcat 18 locuri şi este acum pe 42.

Reclamă 4 / 0/3

Ana Bogdan, care a câştigat titlul la Iaşi (WTA 125), a făcut un salt de 12 locuri şi se află pe 63.

Câţi bani poate câştiga Simona Halep la turneul de la Toronto

Simona Halep va participa la turneul de la Toronto, unde poate încasa sume record. Organizatorii tabloului feminin de la Rogers Cup au pus la bătaie premii totale de 2,697,250 de dolari.

Organizatorii turneului de la Toronto au crescut premiile în acest an, faţă de sezoanele trecute. Astfel, dacă va trece de prima rundă, Simona Halep ar urma să primească peste 17.000 de dolari, iar dacă va pierde va încasa 12.515 dolari. Dacă va ajunge în optimi, românca ar urma să câţtige peste 30.000 de dolari.

Ulterior, o calificare în sferturile competiţiei i-ar îmbogăţi conturile fostului lider WTA cu peste 60.000 de dolari. În semifinale, Halep ar umra să încaseze 133.400 de dolari, iar dacă va triumfa la turneul canadian va primi suma de 439.700 de dolari. Totodată, şi dacă va pierde finala, românca ar primi o sumă consistentă, de 259.100 de dolari, conform site-ului oficial WTA.

Recomandări
  • Ion Ţiriac, verdict în privinţa Simonei Halep
  • Ce ar fi trebuit să facă Halep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și