Închide meniul

Irina Bara, aproape să-l accidenteze pe Rafael Nadal: „Am zis scuze și am fugit!”. Dezvăluirea uluitoare a româncei

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iulie 2022, 11:09 / Actualizat: 3 iulie 2022, 13:40

Irina Bara, aproape să-l accidenteze pe Rafael Nadal: „Am zis scuze și am fugit!. Dezvăluirea uluitoare a româncei

Irina Bara, prima româncă eliminată de la AO

Irina Bara, în timpul unui meci / Profimediaimages

  • Irina Bara, aproape să-l accidenteze pe Rafael Nadal: „Am zis scuze și am fugit!”
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Irina Bara a fost foarte aproape să-l accidenteze pe Rafael Nadal. Întâmplarea inedită s-a petrecut la Roland Garros, în 2020, și a fost dezvăluită recent de jucătoarea din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Bara îl admiră enorm pe Rafael Nadal, iar când a avut ocazia să discute cu el s-a emoționat și a fost aproape să-i scape bateria externă de la telefon pe picior.

Irina Bara, la un pas să-l accidenteze pe Rafael Nadal: „Am fugit!”

Sportiva noastră s-a descris drept „o mare fană” a legendarului jucător spaniol. Bara a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nadal, explicând că ibericul salută pe toată lumea la turnee, indiferent dacă îi cunoaște sau nu.

Reclamă

În ziua respectivă însă, la Roland Garros, Irina n-a mai apucat să vorbească cu Nadal, deoarece s-a speriat și a fugit:

„Eu sunt foarte mare fan Nadal, de el îmi place din toate sporturile. Îmi place foarte mult atitudinea lui, modestia. Cred că este sportivul care mă impresionează cel mai mult, cât de modest și de muncitor e. Cred că de când a început tenisul și până la acest moment s-a comportat la fel. La fel a muncit, dă 100% în fiecare meci, în fiecare antrenament, și asta aș vrea să iau și eu de la el. Să fiu tot timpul 100%.

Reclamă

Am pățit la Paris în 2020, el se încălzea, voiam să merg în vestiar, și căram o baterie externă destul de mare. Și am vrut să nu-l deranjez, nu știam să mă duc, să nu mă duc, am tot așteptat, și am zis hai că mă duc. Am scăpat bateria și era să i-o scap pe picior. Mi-am zis asta mai lipsea, să-l accidentez pe Nadal la Roland Garros. Am luat bateria, am zis scuze și-am fugit. Am fost aproape să îi fur titlul.

Nadal este printre singurii jucători care salută pe toată lumea. Nu mă cunoaște, dar dacă trece, salută. Pe mine, pe toți. Mi se pare, nu știu. Câteodată la fete nu te salută dacă le cunoști. Dar dacă mă salută Nadal, e ok”, a povestit Irina Bara, pentru treizecizero.ro.

Ulterior, Rafael Nadal a câștigat Roland Garros 2020, după o finală cu Novak Djokovic, scor 6-0, 6-2, 7-5.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Bara a participat recent la Wimbledon 2022. Românca a fost eliminată în turul 2 de Paula Badosa, viitoarea adversară a Simonei Halep.

Câţi bani va încasa Simona Halep, dacă va trece de Paula Badosa

Simona Halep s-a calificat sâmbătă în optimile de finală de la Wimbledon, după o victorie clară în faţa Magdalenei Frech, scor 6-4, 6-1, după un meci care a durat puţin peste o oră. În turul următor, românca o va întâlni pe Paula Badosa, locul 4 WTA.

Pentru partida dintre Simona Halep şi Paula Badosa a fost pus la bătaie un cec în valoare de 147.000 de dolari. Românca şi-a asigurat, prin calificarea în optimile de finală de la Wimbledon, un cec în valoare de 233.000 de dolari. Calificarea în sferturile de finală i-ar aduce româncei suma totală de 380.000 de dolari.

În acest an, organizatorii de la Wimbledon au mărit considerabil premiile turneului. Acesta fapt este ca o motivaţie în plus pentru sportivi, deoarece nu se vor acorda puncte. Decizia de a nu se acorda puncte s-a luat în contextul în care sportivii din Rusia şi Belarus au fost interzişi pe tabloul de la All England Club.

Premiile totale de la All England Club se ridică la 40,3 milioane de lire sterline. Simpla prezenţă în primul tur a fost recompensată cu 50.000 de lire sterline.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei!
Tenis • 7 mart., 21:18
Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei! S-a întâmplat după o înfrângere dureroasă: „Am plâns 3 luni”
Rafael Nadal, OUT de la Indian Wells
Tenis • 7 mart., 8:46
Rafael Nadal, OUT de la Indian Wells: „Nu mă pot minţi pe mine şi nici pe miile de fani”
Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane
ATP • 4 mart., 9:35
Rafael Nadal, învins de Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ de milioane: „Mă bucur că nu îl voi mai întâlni de multe ori!”