Închide meniul

Irina Begu a oferit prima reacție după ce a reușit să se califice în turul 2 la WTA Miami

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 21 martie 2023, 22:30

Irina Begu a oferit prima reacție după ce a reușit să se califice în turul 2 la WTA Miami

Reacție Irinei Begu după ce a reușit să treacă în turul 2 la WTA Miami

Irina Begu / Profimedia

Irina Begu a oferit prima reacție după ce a reușit să se califice în turul 2 la WTA Miami. Sportiva noastră a învins-o pe Alexandra Eala, scor 6-2, 7-5 și a avansat în turul următor al turneului de categorie WTA 1000.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acolo, Irina Begu o va întâlni pe Qinwen Zheng, favorita numărul 23 al turneului din Florida.

Irina Begu a oferit prima reacție după ce a reușit să se califice în turul 2 la WTA Miami

„Știam că este stângace, am văzut câteva meciuri cu ea. Este o junioară foarte bună, a câștigat anul trecut US Open-ul. Știam că va fi un meci greu, mai ales că este primul. Trebuia să îmi intru în ritm. Mă bucur că am reușit să îmi ridic nivelul în momentele importante.

Urmează duelul cu Qinwen Zheng. M-am focusat pe primul meci, era important să joc bine și să îl câștig. Acum că știu cu cine joc o să încerc să îmi fac un plan. Este o jucătoare foarte bună. Mă aștept la un meci greu”, a declarat Irina Begu, potrivit digisport.ro.

Irina Begu și Qinwen Zheng se vor confrunta pentru prima dată. Dacă sportiva din România va reuși se se impună, atunci își va egala cea mai bună performanță de la Miami, accederea în turul 3.

Reclamă

Irina Begu – Alexandra Eala 6-2, 7-5. Românca s-a calificat în turul 2 la Miami Open. A revenit de la 1-5 şi a salvat cinci mingi de set!

Irina Begu – Alexandra Eala 6-2, 7-5. Românca de pe locul 34 WTA s-a calificat în turul 2 la Miami Open, după ce a avut o revenire spectaculoasă în setul secund.

Irina Begu a început ca din tun meciul din manşa inaugurală a turneului cu premii în valoare de 8.800.000 de dolari. Şi-a adjudecat primul set cu 6-2, după 33 de minute.

Nimic nu anunţa ceea ce s-a întâmplat în actul secund. Irina Begu a fost condusă cu 5-1 de jucătoarea din Filipine aflată pe locul 219 în ierarhia mondială. A urmat o revenire memorabilă a româncei în faţa sportivei care a fost beneficiară a unui wild-card.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu a salvat o minge de set la 2-5 şi alte patru la scorul de 4-5. A reuşit să restabilească egalitatea şi a închis meciul cu un game „alb”. Begu a obţinut calificarea şi şi-a asigurat un cec de 30.885 de dolari şi 35 de puncte WTA.

În turul următor, Irina Begu se va duela cu favorita numărul 23, Qinwen Zheng. Jucătoarea de 20 de ani din China a ajuns direct în turul 2 pe tabloul principal. Va fi primul ei meci cu Begu.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și