Închide meniul

Irina Begu a ratat cel mai mare premiu al carierei, după eliminarea din sferturile de finală de la Madrid

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2023, 9:10

Irina Begu a ratat cel mai mare premiu al carierei, după eliminarea din sferturile de finală de la Madrid

Irina Begu a ratat cel mai mare premiu al carierei

Irina Begu, înaintea unui meci, la Madrid / Profimedia Images

Irina Begu a ratat cel mai mare premiu al carierei, după ce a fost eliminată în sferturile de finală de la Madrid, de Maria Sakkari. Ea a urcat şi pe locul 27 în clasamentul WTA, depăşind-o pe Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă ar fi ajuns în semifinalele de la Madrid, Begu şi-ar fi trecut în cont cel mai mare CEC al carierei, 308.790 de euro. Altfel, ea a rămas cu 161.525 de euro şi 215 puncte WTA.

Irina Begu a ratat cel mai mare premiu al carierei

Anul trecut, românca a ajuns până în optimi la Roland Garros şi a primit un cec în valoare de 189.000 de euro. A fost eliminată atunci de Jessica Pegula şi a ratat premiul de 380.000 de euro, care i-a revenit americancei!

Irina Begu va deveni prima rachetă a României. Aceasta a depăşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA live. Begu e pe 27, cu 1443 de puncte, în timp ce „Simo” ocupă locul 29, cu 1350 de puncte.

Begu, eliminată în sferturi, la Madrid

Irina Begu a fost eliminată, marţi, în sferturi la turneul WTA de categorie 1000 de la Madrid, de sportiva elenă Maria Sakkari, a noua favorită şi locul 9 mondial, scor 6-7 (3), 6-4, 6-2.

Reclamă

Meciul s-a desfăşurat pe durata a două ore şi 52 de minute de joc. Primul set a durat 75 de minute şi la conducere a fost când Sakkari, când Begu, acesta fiind decis în tie-break, încheiat de sportiva din România cu un as.

La începutul setului 2, după ce a reuşit breakul, Maria Sakkari i-a transmis arbitrei de scaun că antrenorul Irinei, Victor Crivoi, îi dă acesteia prea multe sfaturi. Arbitra de scaun i-a răspuns: Atunci înseamnă că ştii unde serveşte!.

Irina a pierdut din turaţie în setul al doilea şi l-a pierdut, scor 4-6, după 44 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

În setul 3, deşi a condus cu 1-0, Begu a fost apoi dominată de Sakkari, care s-a impus, scor 6-2.

În semifinale, Sakkari va evolua cu locul 2 mondial, belarusa Arina Sabalenka.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și