Închide meniul

Irina Begu s-a operat la nas. Transformare radicală pentru sportiva din România

Reclamă

Publicat: 3 ianuarie 2023, 12:52

Irina Begu s-a operat la nas. Transformare radicală pentru sportiva din România

Irina Begu s-a operat la nas

Profimediaimages

Irina Begu s-a operat la nas. Irina a luat această decizie, în primul rând, pentru a scăpa de problemele respiraţie şi de cele care îi cauzau congestie nazală. De asemenea, Irina Begu a profitat de această situaţie şi pentru a face retuşuri estetice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu a luat o decizie radicală la finalul anului trecut. Sportiva din România a suferit o intervenţie chirurgicală la nas.

Irina Begu s-a operat la nas. Transformare radicală pentru sportiva din România

Irina Begu a apărut la turneul de la Adelaide cu un nou look, care a atras toate privirile.  Irina Begu este calificată în optimile de finală de la Adelaide, după ce a învins-o, luni, pe americanca Shelby Rogers cu 3-6, 7-6 (5), 6-1. Următoarea sa adversară va fi letona Jelena Ostapenko sau Karolina Pliskova (Cehia).

Sursa: Facebook

Reclamă

Şi Sorana Cîrstea a debutat cu o victorie la Adelaide

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a debutat cu o victorie în 2023, 6-0, 7-6 (1) cu elveţianca Viktorija Golubic, marţi, în prima rundă a turneului WTA 500 de la Adelaide, Adelaide International 1, dotat cu premii totale de 826.837 de dolari americani.

Cîrstea s-a calificat în optimi după o oră şi 45 de minute. Românca a dominat categoric primul set, adjudecat cu 6-0, dar actul secund a fost mult mai echilibrat, iar cele două jucătoare au mers cap la cap până în tiebreak, unde Cîrstea a făcut diferenţa (7-1).

Cîrstea (32 ani, 45 WTA) a reuşit 2 aşi în acest meci, în timp ce Golubic (30 ani, 76 WTA) a comis 4 duble greşeli. Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 11.145 dolari şi 55 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe principala favorită, tunisianca Ons Jabeur.

Reclamă 4 / 0/3

Gabriela Ruse, calificată îm optimi la Auckland

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii totale de 259.303 dolari americani, după ce a învins-o pe neozeelandeza Erin Routliffe cu 6-2, 4-6, 6-4.

Ruse (25 ani, 116 WTA) a obţinut victoria după aproape două ore şi jumătate de joc efectiv (2 h 28 min), întrerupt de ploaie de mai multe ori. Românca s-a impus clar în primul set, apoi l-a cedat pe al doilea după ce a pierdut ultimele trei ghemuri, de la 4-3 la 4-6. În decisiv, Ruse a condus cu 4-0, însă a pierdut trei ghemuri consecutive şi a fost foarte aproape de a fi egalată, dar în cele din urmă a câştigat cu 6-4.

Ruse a încheiat cu 9 aşi, dar a făcut şi 7 duble greşeli, în timp ce Routliffe (27 ani, 855 WTA), specializată la dublu, a avut 3 aşi şi 2 duble greşeli.

Românca, venită din calificări, şi-a asigurat un cec de 3.922 de dolari şi 48 de puncte WTA, iar în optimi va primi replica învingătoarei dintre chinezoaica Xiyu Wang (a cincea favorită) şi Karolina Muchova (Cehia)

Ruse este programată să joace marţi şi la dublu, alături de cehoaica Tereza Martincova, în primul tur, contra cuplului Paige Mary Hourigan (Noua Zeelandă)/Sachia Vickery (SUA).

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și