Închide meniul

Jaqueline Cristian a câştigat turneul de la Palmanova. Al doilea trofeu din această lună pentru româncă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2023, 17:33

Jaqueline Cristian a câştigat turneul de la Palmanova. Al doilea trofeu din această lună pentru româncă

Jaqueline Cristian a câştigat turneul de la Palmanova

Instagram Jaqueline Cristian

  • Jaqueline Cristian a câştigat turneul de la Palmanova
  • Al doilea turneu câştigat de Jaqueline Cristian în această lună

Jaqueline Cristian a câştigat turneul ITF de la Palmanova (Spania), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, duminică, după ce a trecut în finală de belarusa Irina Şimanovici cu 6-4, 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaqueline Cristian (24 ani, 204 WTA), a cincea favorită, s-a impus după o oră şi 26 de minute. Şimanovici (25 ani, 221 WTA) a condus o singură dată în acest meci după ce a câştigat ghemul inaugural, scrie Agerpres.ro.

Jaqueline Cristian a câştigat turneul de la Palmanova

În semifinale, Jaqueline Cristian o învinsese pe compatrioata sa Andreea Prisăcariu (23 ani, 443 WTA), cu cu 6-3, 6-0.

Reclamă

La începutul lunii, Jaqueline Cristian a câştigat şi turneul de la Trnava (Slovacia)

Jaqueline Cristian a cucerit la începutul lunii martie la turneul ITF de la Trnava (Slovacia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari. Sportiva din România a învins-o duminică, în finală, pe franţuzoaica Oceane Dodin, a treia favorită, cu 7-6 (7), 7-6 (4).

Jaqueline Cristian (24 ani) a obţinut victoria după două ore şi 19 minute, la finalul unui meci intens. În primul set, Jaqueline a salvat două mingi de set la 5-4 pentru Dodin (26 ani, 101 WTA). Apoi, franţuzoaica a avut 5-1 şi 6-2 în tiebreak, însă românca a rămas concentrată și a salvat alte cinci mingi de set, câştigând cu 9-7.

Reclamă

În setul al doilea, Dodin a avut 5-3, a ratat două mingi de set la 5-4, iar Jaqueline Cristian s-a impus în tiebreak cu 7-4, deşi Dodin a condus cu 2-0.

Jaqueline Cristian a reuşit nu mai puţin de 15 aşi, în timp ce Dodin a avut 11. Românca a comis 2 duble greşeli, iar adversara sa a încheiat cu 11. „Primul titlu al sezonului vine după multă muncă asiduă, dăruire și mult efort de echipă. Sunt fericită și recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă acum”, a fost mesasajul transmis de Jaqueline Cristian, pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorana Cîrstea se menține pe locul 22 WTA, înainte de Indian Wells
WTA • 4 mart., 11:15
Sorana Cîrstea se menține pe locul 22 WTA, înainte de Indian Wells! Pe ced locuri se clasează celelalte românce
Sorana Cîrstea se menține pe locul 22 WTA, înainte de Indian Wells
WTA • 12 feb., 11:59
Sorana Cîrstea, tot mai aproape de Top 20 WTA! Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian, salturi impresionante în clasament
Ana Bogdan s-a calificat în finala Transylvania Open, după un meci dramatic cu Jaqueline Cristian
Tenis • 10 feb., 18:23
Ana Bogdan s-a calificat în finala Transylvania Open, după un meci dramatic cu Jaqueline Cristian. Duelul a durat aproape 3 ore
Ana Bogdan s-a calificat dramatic în semifinale la Transylvania Open şi se va lupta cu Jaqueline Cristian pentru un loc în finală
Tenis • 9 feb., 22:03
Ana Bogdan s-a calificat dramatic în semifinale la Transylvania Open şi se va lupta cu Jaqueline Cristian pentru un loc în finală
Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele de la Transylvania Open
Tenis • 9 feb., 18:24
Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinale la Transylvania Open! Victorie clară în faţa letonei Anastasija Sevastova